Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ειναι ασυμαζευτα τα Φ που μου χεις σουρει Σωκρατηηηηηη, πως να τα μαζέψω βρε!!!!
Οπότε είναι προτιμότερο να μείνουμε Φίλοι (μακριά κι αγαπημένα)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Νταξ , Άλεξ ... κ πες να μαζευτω, δεν πρέπει να πραγματοποιεί μια δημοσκόπηση δια νά υποδειχθεί ο τρόπος που θα πραγματοποιεί το περίφημο αυτό "μάζεμα"?
Πόσο να συρρικνωθώ ακόμα δηλαδης?
Αυτό είναι το καλύτερο γνωμικό Σωκράτη που ασπάζομαι εδώ κ πολύ καιρό...όπως επίσης κ το ότι δε μπορείς να το αποφύγεις, απ(α)λά απόλα(Φ)ή(Π)σε το!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα δεν πρόλαβα να πω για αυτό καλησπέρα κύριοι. Βλέπω πρωί πρωί κεφακια έχουμε.
-
Καλωστονα τον καθυστερημένο κι ας άργησε!
Αλλού κ αλλού ξέρεις κ τρέχεις πρώτος πρώτος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αλλού κ αλλού ξέρεις κ τρέχεις πρώτος πρώτος!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H demakhs έγραψε:
Αλλού κ αλλού ξέρεις κ τρέχεις πρώτος πρώτος!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Νομίζω για αυτοκίνητα συμφέρει πιο καλά η γέφυρα, δεν ξέρω πως είναι οι τιμές στους σκυλοπνιχτες
Εγώ όταν δεν βιάζομαι ιδιαίτερα πάω με το καραβάκι. Έχει κάθε 15 λεπτά. Και15 λεπτά η διαδρομή. Οπότε συνολικά πες 30 λεπτά το πολύ. Ένα διάλειμμα και για τον οδηγό και για το αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το MI 8 Sultan Edition μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Σωκρατη, βλέπω επανήλθες πολύ γρήγορα στο κανονικό, για την τρούπα, mode!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οι μισθοί των πιλότων της F1 θα σε κάνουν να κλάψεις - Αυτοκίνητο | Oneman
Αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που...τεμπελιάζουμε το καλοκαίρι
Με κοροϊδεψε! Έπαιξε με τα συναισθήματα μου αλλά τον θέλω ακόμα!
Ποια SUV βγάζουν λιγότερα προβλήματα - AutoGreekNews
Βρέθηκε η παλαιότερη συνταγή του κόσμου για ψωμί | Perierga.gr)
Οι κατσαπλιάδες στην εξουσία :: left.gr -
Τhree birds were sitting
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0