Magic WormHole
-
-
Ο μΠάΟκ, πανηγυρίζει ακόμα στον Λευκό (??) τον Πύργο (Ηλίας)?
Έχετε κ άλλο προκριματικο ρε κακομοιρηδεςςςςςςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Άστους κι εσύ.
40 χρόνια περιμένανε να κάνουν νίκη στο ChL.
Και μια φορά που πέρασαν στον επόμενο γύρο στα χαρτιά ήτανε.
Η μοναδική ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση με 2 ήττες.
Even dead i will fight. -
Καλημέρα καλημέραΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλημέρα παίδες!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Γριές και σκωλικάκια... Ένα μπράβο στήριξης σε ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί ούτε λόγος...Πότες θα κάμνει ξαστεριά; -
Ελληνική ομαδα με ρώσο ιδιοκτήτη, προπονητή επίσης ξένο και τουλάχιστον κατά 80% στο αθλητικό κομμάτι επίσης ξένη.
Δηλαδή επειδή έχει έναν τερματοφύλακα έλληνα και άλλους 2-3 που βολοδέρνουν μεταξύ πάγκου και χόρτου είναι ελληνικη ομάδα;
Ελληνική ομάδα μόνο η εθνική είναι και πάλι έτσι όπως την μπασταρδέψαν με αλβανούς ουτε κι αυτή ειναι 100% ελληνικη.
Πες μου πόσα από τα λεφτά που τσιμπάνε οι ομάδες καταλήγουν στην ελληνικη κοινωνιά.
Το 90% φεύγει στο εξωτερικό. Πληρώνουμε οι χαζοί nova, εισητήρια, μπουτίκ και τα ωραία μας ευρώ που για να τα βγάλουμε μα κάνουν το Φ Φ και αυτοί τα φορτώνουν σε τράπεζες και φεύγουν για Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία κτλ.
Το ποδόσφαιρο μονο για καζούρα είναι.
Even dead i will fight. -
-
Ο ιδιοκτήτης είναι μισος Πόντιος και μισος Ρωσσος... Το ότι δεν μιλάει ελληνικά δεν τον καθιστά ξένο... Αλλά ξέχασα θα το θυμηθούμε μόνο όταν μας συμφέρει... Όταν δεν μας συμφέρει οι Πόντιοι είναι Ρωσσοποντιοι, οι Βορειοηπειρώτες Αλβανοί και αυτοί που μείναν Γερμανία Λάζοι ... Δε λέω πως αυτη είναι η άποψη σου, δικό μου συλλογισμό λέω,... Απλά είναι ωραίο να βλέπεις μια ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, ούτε για την φανέλα είπα ότι παίζουν (εκτός βιερινια-πελκα) , ούτε ότι θα κερδίσει κάτι η Ελλάδα...ούτε διαρκείας έχω ούτε νόβα, απλά πέρασα ωραία χθες το απόγευμα για 90 λεπτά...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Αραχνιάρη κι όταν κερδίσαμε την Ατλέτικο μέσα έξω τα ίδια έλεγα.
Είχαμε μια ομασα με ισπανική βάση η οποία κέρδισε μια επίσης ισπανικη ομάδα.
Προσπαθώ να μην έχω 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0