ο γιατρος και μενα.χαχαχα δεν καταλαβα τιποτα παντως.μηπως ηταν μικρο το Φ;;;
Magic WormHole
-
-
Η Χάλι Μπέρι είναι ό,τι πιο «καuτό» και fit κυκλοφορεί στο Χόλιγουντ (pics) | E-Daily.gr
Η μοναδική φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε την Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Έπλυνε το αμάξι του σε δημοτικές ντουζιέρες! - AutoGreekNews
Στο φως η αρχαιότερη βιβλιοθήκη της Γερμανίας
Έχω σχέση με παντρεμένο. Η γυναίκα του, μου τον στέλνει ντυμένο, πλυμένο ταϊσμένο κι εγώ περνώ καλά! | Casual Life
Κατσαρίδες Τέλος: 3 Φυσικοί Τρόποι: Πρέπει να Απλώσετε Αυτό Έξω από την Πόρτα και τα Παράθυρά σας και Δεν θα Ξαναδείτε Κατσαρίδα!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μήπως ήταν μεγάλος ο... δακτύλιος?Ο/H EGW4321 έγραψε:
ο γιατρος και μενα.χαχαχα δεν καταλαβα τιποτα παντως.μηπως ηταν μικρο το Φ;;;
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τότε λόγο ηλικίας ο Φ σου θα έχει χαλαρώσει και δεν θα νιώθει τίποτα.Ο/H EGW4321 έγραψε:
σε δεκα χρονια παλι.
-
τι ωραια που εχουμε πιασει κ@λοσυζητηση.χαχαχα.απλα ειπα να το αναφερω για να μην νιωθει μονος ο αρχισκωληξ.
-
Πόσο αθώος είσαι παιδί μου. Είναι δυνατόν κάποιος που πιστεύει ότι όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν να νιώσει μοναξιά?Ο/H EGW4321 έγραψε:
για να μην νιωθει μονος ο αρχισκωληξ.
-
@youfoul_you_you1234 πόσες ακόμα "κρυΦές" είναι, μη σου πω...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
...αλλά δεν έχουν τα Φρύδια να αποκαλυφθούν...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα παίδες!!!
Σαν να δρόσιζε λιγάκι....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα σε όλους!! Σήμερα Φίλοι και Φίλες θα βράσουμε σαν τα σκουλίκια... Πολύ Ζέστη... Χαχαχα
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0