Ναι αλλά είστε από τους καλύτερους εδώ μέσα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνατε λάθος ! Σε περίπτωση λάθους θα το βγάλω στο κλαρί με 250 ευρώ και θα πάω διακοπές και θα μείνω με ένα Nokia 3310Ο/H makis1024 έγραψε:
Με το καλό να σου έρθει , εγώ με τον Γιώργο σε πήραμε στον λαιμό μας;Ο/H Teamingame.gr έγραψε:
Magic WormHole
-
-
Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου , αλλά μόνο από τα χαρακτηριστικά του και σε αυτή την τιμή γιατί να πας στο Jason , φρέσκα κουλούρια!!!
-
Ουτε Jason ούτε Αντιγόνη !!! ααχαχαχ Πάμε και όπου βγεί έτσι κ αλλιώς Αγγλικά ξέρω δεν με ενοχλεί θα μάθω και καλύτερα μιας και μας βλέπω οικονομικούς μετανάστες αχαχχαΟ/H makis1024 έγραψε:
Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου , αλλά μόνο από τα χαρακτηριστικά του και σε αυτή την τιμή γιατί να πας στο Jason , φρέσκα κουλούρια!!!
-
@Teamingame.gr
Καλορίζικο και να το χαρείς.
Ανακαλύφθηκε ο πιο μακρινός ραδιογαλαξίας στο σύμπαν -Σε απόσταση 12 δισ. ετών | iefimerida.gr
Μικρά tips για να ανεβάσετε ωραιότερες φωτογραφίες στα social media | techit - τεχνολογικές ειδήσεις
Οι Μάγια έπεσαν θύματα έντονης ξηρασίας; | Perierga.gr)
tromaktiko: Βαρκαρόλα: Το φασμαγορικό έθιμο της Παλαιοκαστρίτσας
Εισβολή ζώων διέκοψε ματς στη Βραζιλία - Οι παίκτες άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι (βίντεο) - Pentapostagma.gr : Pentapostagma.gr
Εντυπωσιακό: Δύο πελώρια χέρια «κρατούν» μια Γέφυρα» (video) | Το Κουτί της Πανδώρας
Μυρμήγκια έφτιαξαν «γέφυρα» για να επιτεθούν σε φωλιά με σφήκες (video) | altsantiri.gr -
Να η ευκαιρία κύριοι, έλα Μήτσο χτύπα το μόνο για εσένα αυτή η προσφορά. Επικίνδυνες αποστολές για ψημένους
-
You may think you can fly - but you better not try
-
@demakhs , δικός σου , το μπατζανάκι του ξαδέρφου του θείου του duangy
OnePlus 6 Smartphone 6GB+128GB [ESS200992] - $199.99 : The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-ESONSELL.com, ES Wearhouse Tablets Accessories Repairment Parts Mobile Phones Clearance Products $1.99 Products Tablets Electronic Gadgets Wearable Devices Cellphone Accessories Xiaomi Phones XiaoMi Accessories ESONSELL is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such as smartphones or tablet pcs. High quality, wholesale price, fast free shipping and good customer service -
Δεν έχει τις μπάντες 2(1900), 4(1700/2100), 12(700), 17(700), 20(800)Ο/H Thracia έγραψε:

Έχει Snapdragon 710
αντί 845
Κάμερες 12 MP, f/1.9, 1.4µm, dual pixel PDAF, 5 MP, f/2.0, 1.12µm, depth sensor
αντί 12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, 4-axis OIS, dual pixel PDAF, 12 MP, f/2.4, 56mm, 1/3.4", 1.0µm, AF, 2x optical zoom
Quick Charge 3.0 αντί 4.0+
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Κάνει και 259€ έναντι των 407€ του mi8 όμως.
-
Έναντι του Ιάσωνα όμως??
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
and?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0