Θα βρεθείτε;
Να στείλω ρεπορτερ;
Να στείλω ρεπορτερ;

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑ! ΟΚ! Δεν το είχα καταλάβει ρε. Sorry...Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο Μήτσος θα πάρει το Mi Mix 3 Χρήστο.
Σε αφήνει καμία εβδομάδα και μετά θα σου στείλει μήνυμα πμ.Ο/H pavlidisc έγραψε:
@demakhs
Δεν σε βλέπω να στέλνεις PM και θα το χάσεις το εργαλείο. Κάτσε να σηκώσω στο flickr κάτι νυχτερινές που έβγαλα να ΣΕ φύγει το καφάσι...![]()
H τιμή για ΤΟΝ Μήτσο είναι ΜΙΑ και ΤΕΛΙΚΗ. Την έχω προ-αποφασίσει εδώ και 5-6 μήνες...και είναι ΜΟΝΟ για τον Μήτσο.Ο/H makis1024 έγραψε:
Σε αφήνει καμία εβδομάδα και μετά θα σου στείλει μήνυμα πμ. (Βοηθάει στην διαπραγμάτευση , να μην δείξει πολύ ενθουσιασμένος γιατί εάν έκανε το αντίθετο η τιμή θα έδειχνε μια σχετική ακαμψία προς τα κάτω).
Μου το είπε το πρωί...
Δώρα κάνουν στις γκόμενες. Εκτός εάν θέλει να πέσει τόσο χαμηλά!Ο/H spideman3 έγραψε:
Όλα Χρήστο είναι θέμα χρημάτων. Το έχει δηλώσει πάνω από 170€ δεν δίνει για Mi5s. Τώρα σε εσένα μπορεί να πει για 150€ με τα έξοδα αποστολής δικά σου
Αναμφίβολα θα προτιμούσε να του το κάνεις δώρο για την ονομαστική εορτή.
Πάρε ένα Νοκια 3210 και είσαι ΟΚ. Σκάς ένα 20άρικο και είναι μπόμπα. Και κάμερα έχει ίδια με αυτήν που έχεις τώρα στο pRixel.Ο/H demakhs έγραψε:
Με ένα κατοσταρικο είμαι πολύ ικανοποιημένος...![]()