Magic WormHole
-
-
Χρόνια καλά και από εμένα Βασίλη @linuxilakis Πάντα γερός δυνατός και χαρούμενος,φίλε!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
στείλε μου, με απόδειξη, ότι το πούλησες πάνω από 150 ευρώ κ την ίδια στιγμή, θα χορέψω καρσιλαμά σε live μετάδοση...
Θα σου στείλω τις 2 αποδείξεις μόλις ξεχρεωθεί το pRixelόφωνο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πω πω κορόιδα που υπάρχουν...
Εγώ δε θα του πω πόσο το πήρα, γιατί θα κλαιει ο τύπος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πω πω κορόιδα που υπάρχουν...
Εγώ δε θα του πω πόσο το πήρα, γιατί θα κλαιει ο τύπος!!
Να μάθεις να σέβεσαι 5 πράγματα. Δεν είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι σύντροφε. Η μαλακία και η προσβολή έχουν και τα όρια τους. Σε έχει καταπιεί ο χαβαλές και τα ισοπεδώνεις όλα.
Την καλημέρα μου. Τον live καρσιλαμά περιμένω μόλις στείλω τις αποδείξεις.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Πήγε δίπλα , στην Κάλυμνο και τον χόρεψε ήδη... -
Αυτό που όλοι ξέρετε κάτι που εγώ δεν έχω ιδέα είναι πολύ ενοχλητικό.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αυτό που όλοι ξέρετε κάτι που εγώ δεν έχω ιδέα είναι πολύ ενοχλητικό. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αυτό που όλοι ξέρετε κάτι που εγώ δεν έχω ιδέα είναι πολύ ενοχλητικό.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Την καλημέρα μου. Τον live καρσιλαμά περιμένω μόλις στείλω τις αποδείξεις.
Mπορεί να πεταχτεί απέναντι στο Μπόντρουμ να ρίξει μια γυροβολιά στα γρήγορα και να γυρίσει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
3 strippers αποκαλύπτουν πως «ζυγίζουν» τους πελάτες
Ο μυστηριώδης χάρτης του κουρσάρου Πίρι Ρέις που αποκεφαλίστηκε από τον Σουλτάνο
Το ρεμπέτικο μέσα από τις προσφυγικές εργατικές γειτονιές | Η Εφημερίδα των Συντακτών
Ναρκωτικά, συμμορίες, ιερόδουλες: Οι άγραφοι νόμοι της πιο επικίνδυνης πόλης στον κόσμο
Το Άγαλμα της Ελευθερίας σε σπάνιες φωτογραφικές στιγμές
Η ΑΛΗΘΙΝΗ (κ ρ υ φ ή…) ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ! (Εκπληκτικό ‘βίντεο’!) | Greek National Pride
10 blues τραγούδια για ένα relaxed Σαββατοκύριακο (video) | E-Radio.gr Pop Culture
Τα θαυμαστά οφέλη του πράσινου σαπουνιού που ελάχιστοι γνωρίζουν
Καρσιλαμάς - Βικιπαίδεια
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0