Magic WormHole
-
-
Καλημέρα παιδιά!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Κολλημενα κ τα δυο tracking, 2 μέρες τώρα... πφφφφφφφφ

Που να το βάλω αγγελία το refundιασμενο dipper κ πως να κάνω την περιγραφή της αγγελίας ...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα.
Κι όποιος ασχολείται με Formula 1 θυμίζω: ελεύθερα δοκιμαστικά σήμερα στις 11:30 και η δεύτερη περίοδος στις 15:30.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Καλημέρα παιδάκια.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα σας!!!!
Κανονικό φθινόπωρο φέτος...
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Τα πρώτα και δεύτερα δε λένε τίποτα. Στα 3ά βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, τα οποία μπορεί να ανατραπουν στις κατατακτήριες και στον αγώνα όλα γίνονται.

Even dead i will fight. -
-
-
Αφιερώματα - Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού
14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr
θησαυρός του παπά: Οι Τούρκοι ψάχνουν ελληνικές χρυσές λίρες - noo.gr
Η Ελβετία βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να επιλύσει το πρόβλημα με τα σκουπίδια
Prototype του πρώτου iPhone πωλείται στο Ebay με τιμή 12100 δολάρια | Techblog.gr
Βίκυ Μοσχολιού - Μίμης Δομάζος: Ο επεισοδιακός γάμος με τις 7.000 μπομπονιέρες που έμεινε στην ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr
Το πρώτο Μουσείο Ψευδαισθήσεων στην Ελλάδα ανοίγει στο Μοναστηράκι!
Νέα είδη ψαριών ανακαλύφθηκαν σε βάθη 7.500 μέτρων | Perierga.gr) -
Βρωμαει κ ζέχνει ο τόπος από mi 8 βλέπω, όλοι πήραν κ από ένα, εκτός από μένα, που πήρα...δύο!!!
Τωρα που το σκέφτομαι, επειδή βρωμάει κ ζεχνει ο τόπος, για αυτό κ οι άλλοι μου το κάνανε δώρο!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χάρισε μου το ένα , αφού ξέρεις πως θα το καλομεταχειρίζομαι , no update , no brick...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0