Magic WormHole
-
-
Ενταξει οι μπύρες στην υγεία του ... κορόιδου?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ποιο είναι το κορόιδο?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σαν τον Ταμτάκο με την Καριολίνα σκηνή σε ελληνική ταινία δεν υπάρχει φίλτατε γκουραμπιέ.
Τη βλέπω και τη ξαναβλέπω και κάθε φορά γελάω.
Even dead i will fight. -
Ένας είναι με ονοματεπώνυμο: Τάκης Φραγκοφονιας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τάκη τί λέει ο σκωληξ εδώ?
Του πήρες τα πρωτεία?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε ότι ο φραγκοφονιάς κέρασε όλη την παρέα, έχοντας την εντύπωση πως θα τα κεράσει άλλος...έχοντας την εντύπωση!!!
του χωσε και δυο μπαλάκια κ ο Πρίγιοβιτς και δεν μπορεί να...κάτσει τώρα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μόνο τα πρωτεία ?? Θα του πάρω και μερικά ευρώ από μέρα σε μέρα για να βάλει μυαλό !!!
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Τάκη τί λέει ο σκωληξ εδώ?
Του πήρες τα πρωτεία?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το ξέρω Θοδωρή, και εγώ το ίδιο !!
Ο/H osalonikios έγραψε:
Σαν τον Ταμτάκο με την Καριολίνα σκηνή σε ελληνική ταινία δεν υπάρχει φίλτατε γκουραμπιέ.
Τη βλέπω και τη ξαναβλέπω και κάθε φορά γελάω.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εσύ φταις Τάκη που τον έχεις κάνει μάγκα με τα δωρεάν service του prixelοφωνου και τώρα έχει βγάλει γλώσσα. Εγώ στη θέση σου θα έβγαζα στη φόρα εκείνη τη μαγική φώτο που έχεις (ακόμα ελπίζω) για να μάθει.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Μπα που την έφερε ο Τάκης.
Σήμερα κερνούσε ο Τάκης με τα χρήματα του κορόιδο ποτά.
Αύριο με την ολοκλήρωση αποστολής ο Τάκης θα κεράσει σε ταβέρνα φίλους με τα χρήματα που κοροιδου
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0