Magic WormHole
-
-
Οι αριστερές πολύ καλύτερες από τις δεξιές που κάνουν chromatic aberration...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Οι 19+1 καλύτερες γειτονιές του κόσμου από το Time Out | Perierga.gr)
Η πιο βρώμικη παραλία της Ελλάδας - Viral | News 24/7
Έχασε όλα του τα χρήματά στο χρηματιστήριο και ζει μόνος σε ένα νησί εδώ και 20 χρόνια
?utm_source=gazzetta&utm_medium=boi&utm_campaign=best_of_internet
Το Bodyguard του BBC είναι η αγγλική σειρά που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο πανικό της δεκαετίας
Τα φυσικά σπα της Ιαπωνίας μετατρέπουν το ταξίδι σε ιεροτελεστία
Τα «ξεχασμένα αρνητικά» ενός Έλληνα φωτογράφου στη Σουηδία | LiFO -
-
Απλά ωραίες. Έμεινε με την αρχαιολογία (Mi5S) και μας λέει ότι δήθεν κάνει παπάδες.Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Ωραίες
-
Δεν ...κάνει!??
Σε παταω, χαλαρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το ανέκδοτο της ημέρας:
(Πελάτης Apple με Xs Max): Και πόσο στοιχίζει η επισκευή του πίσω γυαλιού του κινητού μου? Μου γλίστρησε εχτές από το χέρι
(Service Apple): Αααα μην ανησυχήτε, φτιάχνεται. Το κόστος είναι .... (κοιτάζει τον τιμοκατάλογο) ... μόλις 2 Pocophone F1 !
599 δολάρια χαχαχαχααχααααχαααααΥ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Κάτσε να βάλει την Αυστρουγκαρέζικη ρομ με V9 στο mi 8 ο @spideman3 και τα ξαναλέμε...Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν ...κάνει!??
Σε παταω, χαλαρα!!
-
Βρε άντε χάμω από εδώ με το αρχαιολογικό σου κειμήλιο, προϊστορικέ. Σε έχω χαλαρά ακόμα και με το χάλια firmware και με νεογέννητα mod gcam. Και χωρίς επεξεργασία στο google foto, πονηρούλι.Ο/H demakhs έγραψε:
Δεν ...κάνει!??
Σε παταω, χαλαρα!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πες τα, πες τα και εγώ το μέρος σου πήρα...
Αλλά πέρασαν δύο mi8 με V9 China Stable , εάν άξιζαν , θα κρατούσε τουλάχιστον το ένα... -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0