εφτιαξε ο αρχηγος σκουλικομεταλλιο;;;
Magic WormHole
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Το επόμενο post ανοίγει την 3.999.
Λίγο έμεινε παληκάρια. Κουράγιο.
Στα 10k να αιτηθούμε μετάλλιο.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Την κάνω παλουκάρια;
Αμολιέμαι στην ΕΟ.
Τις ευχές μου για το επερχόμενο χαρμόσυνο γεγονός.
Ciao.
Even dead i will fight. -
το σκουληκομετάλλιο το σαμποτάρουν 'Αγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι και...Μεξικάνοι εδώ και 1000, 2000, 3000 σελίδες, γιατί έτσι κ το αποκτούσαμε, θα αποκτούσαμε αυτομάτως και παραπάνω δικαιώματα!!!!
.... κ κάπως έτσι, πνίγηκε πριν καν ξεκινήσει η επανασταση των σκουληκιών...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η επανάσταση πνίγηκε εκ των έσω. Όπως γίνεται πάντα. Ψάξε το λίγο.........
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Γλυκάκια στα σκουλήκια;;
Εγώ θα έλεγα για τον εορτασμό Χώμα ή πτώμα(σκουλήκια γαρ)
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ξέχασα:
Άντε στην καλή και κάποιο φρούτο!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ψήνονται τα γλυκάκια και οι σαμπάνιες ερχονταιιιιιιιι............Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Πολυ κακή η συγκυρία παίδες...αύριο που παίρνω τον killer των mi8, mi9, mi10, 1+6, 1+7, 1+8 κλπ αντί ν ασχοληθούμε με το υπέρτατο αυτό γεγονός, θ ασχολούμαστε με τις 4000 δήθεν σελίδες, αν θα κανουμε πάρτι, ποιος κ αν θα χορέψει καρσιλαμά κ κάτι τρεχει στα γύφτικα!
(Εσύ τανασι, εξακολουθώντας κ μη βάζοντας gcam, αδικείς το εργαλείο)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Όπως έχω πει αρκετές φορές Μήτσο δεν είσαι το κέντρο του κόσμου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0