Magic WormHole
-
-
Καλημέρα παίδες!!!
Χρόνια πολλά και από εμένα στους εοντάζοντες-ουσες!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλησπέρα σε εορτάζοντες και μη...
-
Και όμως ισχύει!!! Πήγε για κυνήγι και τον… πυροβόλησε ο σκύλος του – Makeleio.gr
Φαγητό αεροπλάνου: Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε (φωτό, βίντεο) | Pronews
Παράδεισος της Ευρώπης η Πίνδος
Δεν είναι μοντάζ! Γιγαντιαίο χταπόδι παλεύει για τη ζωή του με φώκια (video) | Newsbomb
Η πρώτη υποθαλάσσια βίλα του ανοίγει σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδ
Δέος! Ανακάλυψαν την αρχαιότερη σπηλαιογραφία - Τουλάχιστον 40.000 ετών - video - Ειδήσεις -
Τι γίνεται εκεί στις Χειροκίνητες παιδιά? Όπλισε ο Nas και περιμένει να στείλει για "διακοπές" κόσμο.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Πάμε στοιχήματα ποιος θα την φάει......
Δίνω ποσοστό 1.6 στον scorpio3.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εκτος κ αν είναι κότα κ αυτός!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εκτος κ αν είναι κότα κ αυτός!!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα χρονια πολλα στους εορταζοντες.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εκτος κ αν είναι κότα κ αυτός!!!
Πάρε νά 'χεις
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Τι γίνεται και κλείσανε άπαντα τα torrent sites...? Από που να κατεβάσω τώρα τις σειρές μου ?Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Αραχνια, μη μπερδεύεσαι...
Ο κόκορας δε συμφωνήσαμε πως είμαι εγώ, τι τα μπερδεύεις τώρα κ έχω συμβιβαστεί κ με την...ιδέα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αραχνια, μη μπερδεύεσαι...
Ο κόκορας δε συμφωνήσαμε πως είμαι εγώ, τι τα μπερδεύεις τώρα κ έχω συμβιβαστεί κ με την...ιδέα?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0