Magic WormHole
-
-
Η περιγραφή του Γιάννη Ρίτσου για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου
Viral: Τηλεόραση στο Plaisio πωλείται πιο ακριβά την Black Friday! (pic) | SDNA
Τρελάθηκε η Αλεξανδράκη! Πήρε τηλέφωνο τον σύντροφό της και το σήκωσε άλλη γυναίκα
Αυτό θα είναι φέτος το νησί των οργίων - Θα έχει πάνω από... - Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport
Anonymoi.gr: Το πρώτο ξενοδοχείο του κόσμου μέσα σε λατομείο που προσφέρει θέα στον «κάτω κόσμο»
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα.. Παιδιά δεν ξέρω που αλλού πρέπει να το γράψω αυτό γιαυτό ρωτάω εδώ που το βλέπουν όλοι..!! Τι γίνεται με τα φρούτα του κρυμμένου θησαυρού..?? Και τι εννοώ..
Με αφορμή το χτεσινό βραδινό πώς γίνεται εγώ να είμαι όλη νύχταστο pc πάνω από 8 ώρες άνοιξε κλείσε σελίδες στο φόρουμ και με το ζόρι να βρίσκω 1 αλλά άλλος φίλος
όπως εχτές το βράδυ να έχει ο ίδιος 9 συνεχόμενα σε 1-2 ώρες..Έλεος κάτι παίζει δεν μπορεί..Και κάπου γράφει ότι οι ανορθόδοξοι μέθοδοι απαγορεύονται...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Σιγα το κόλπο και σιγά την ανακάλυψη ... αφού έχουν σαπίσει τόσα φρούτα τόσο καιρό που τα χουμε μαζεμένα χωρίς κλήρωση!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ελα ντε.. Υποτίθεται αυτο ποιο παλιά ηταν ανά σεζόν... και τωρα εχει κλεισει πανω απο χρονο.. Αλλα τοσα φρουτα που μαζευουμε θα τα κανουμε κρασι στο τελος...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ωραία και παραγωγή κρασιού από σκουλίκια. Τι άλλο θα κάνουμε?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα παιδιά καλό σαββατοκύριακο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0