Αυτο το dislike που ειναι ακριβώς κάτω στο το like, το χω ξαναπεί... Θα κλείσει σπίτια!!!
Magic WormHole
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πάμε για καινούριο ... μεταχειρισμένο, stay tuned!!
-
@geoanto555
Δώσε link να θυμηθούμε ποιος είναι αν και πάει το μυαλό μου. Ενώ εγώ πίστεψα ότι εννοούσες αυτό που σε έριξα (dislike) πριν λίγη ώρα και το διορθωσα. -
Οι πληροφορίες σου είναι ελλειπείς φίλτατε...νεαρούλης, μηχανόβιος, μαγκάκος ήταν κ όχι γεροντάκος, που εμβόλισε το τουτού μου κ μετά μου ζητούσε κ τα ρεστα.
Δυστυχώς, δε θα τα πληρώσει αυτός, η anytime θα τα πληρώσει...η καρι@λα, που κάνε μεγαλύτερες μαγκιες κ αυτή!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εμένα με είχαν τρακάρει 3 σε 1 μήνα και είχα ξεμπερδέψει με την ασφάλεια και με τους 3 αμεσα.
Μόνο παράπονο πως δεν άλλαξαν τα ψαλίδια μπροστά (αν και θέλανε αλλαγή πριν το δεύτερο μπαμ) και μετά πήγα και πλήρωσα από την τσέπουλα μου για να τα αλλάξω.
Κατα τα άλλα δεν μου χρωστάνε ούτε 1€ και ούτε σε δικαστήρια τρέχαμε.
Even dead i will fight. -
Έζησε 507 χρόνια μέχρι που το βρήκαν οι επιστήμονες... (pics+video) | E-Radio.gr Θέματα
ANEXIGITO.EU / ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: La Dune du Pilat, ο μεγαλύτερος αμμόλοφος της Ευρώπης
Παραδοσιακές χειμωνιάτικες σούπες απ΄ όλο τον κόσμο | Perierga.gr
Οταν η μεγάλη λίμνη κατάπιε το SS Edmund Fitzgerald -Η νύχτα που έγινε πλοίο-φάντασμα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr
Όταν ο Άρης πήρε το όπλο του και ιδρύθηκε ο ΕΛΑΣ
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οποιος έχει mix 2s, ξέρει να μου πει αν φοράει εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας η κάμερα;
-
Εγω κ ο καστοριανός είμαστε οι μοναδικοι...εκλεκτοι!
Οι υπόλοιποι όλοι, με τον σωρό, πήραν την ... ναυαρχίδα!
Εγώ, να το χαράξω για να το διαπιστώσω αυτό που ζητάς, δεν το κάνω...α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ
Ας το κάνει ο καστοριανός, που ναι πιο ... ρωμαλέος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Antretng έγραψε:
εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας η κάμερα;
-
Μήπως τους είπες ότι ξέρεις τον Καστοριανό και φοβήθηκαν και σου έστειλαν εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας της κάμερας;
-
Τι νόημα έχει να βάλεις την κάμερα σε ζελατίνα μεταφοράς...να την μεταφέρεις να την πας που?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0