Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Ένα βουνό που δεν έχει κορυφή!
Το σχέδιο της Νορβηγίας να τροφοδοτεί τα κρουαζιερόπλοια της με καύσιμα από νεκρά ψάρια | HuffPost Greece
Δώδεκα χρόνια μετά το «χτύπημα» του Εγκέλαδου... - Newpost.gr
Δεν βάζει ο νους σας τι έβγαλαν από το βυθό στο λιμάνι! | Usay.gr | Όλες οι ειδήσεις με την υπογραφή του Άκη Παυλόπουλου
Να τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όσων λατρεύουν τα Χριστούγεννα | LiFO
Μαγικά Χριστούγεννα στο ΚΠΣΙΝ (pics) | Reader.gr -
Τώρα άμα πω τέτοια ώρα καλημέρα με πιάνει το ultimatum του @spideman3 ή θα με ανατινάξει??
Καλημέρα , καλημέρα καλά και αν δεν κάνει , άιντες καληνύχτα νωρίς νωρίς τέρμα τα χαλαουα αύριο πουρνό πουρνό ( και όχι πορνό πορνό ) εργασία, μην ξεχάσετε να βάλετε τα ξυπνητήρια. -
Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
τέρμα τα χαλαουα αύριο πουρνό πουρνό ( και όχι πορνό πορνό ) εργασία, μην ξεχάσετε να βάλετε τα ξυπνητήρια.
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Καλημέρα και καλησπέρα, αλλά βάλε κι εσύ κάτι των ημερών!
Είδες πόσοι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα και βάλαμε τα γιορτινά μας?
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Νομίζω ότι αυτόν τον μήνα τον γιορτινό η τρούπα πρέπει να αποκτήσει ένα εορταστικό ίματζ , δεν νομίζετε??
Τι σούπερ ντούπερ τρούπα είναι αλλιώς!!!
-
Μόλις τσαλακωσα τα πρώτα μελομακάρονα μου. Έτσι για αρχή 7 στον αριθμό. Βλέπω αύριο να πηγαίνω Ν. Καρβάλη και μέσα από το εργαστήριο να παίρνω καμιά 5 κουτιά φρεσκοτάτους κουραμπιέδες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και δεν πας μέχρι το Μοσχάτο να πάρεις όλο το εργοστάσιο ; @takisfrag Κουραμπιέδες & Μελομακάρονα Α.Ε
-
Σατανά εσύ..... βάζεις ιδέες και φυτίλια.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μανώλη στη Γλυφάδα έχει το υποκατάστημα να υποθέσω ή φτιάχνει το σιρόπι εκεί?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
-
Σπίτι χωρίς μελομακάρονα, να μυρίσει κανέλα και γαρύφαλλο, δεν υπάρχει τις γιορτές. Δες τη συνταγή εδώΜελομακάρονα με μέλι και καρύδια — Paxxi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0