Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Καλημέρεεες
-
Κέφια βλέπω πρωί πρωί...Μπράβο σας ΚΑΙ
Καλημέρα σας!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Παιδιά έχουμε κανένα νέο από την νέα Ομηριάδα του Μήτσου? Εγκατάσταση ssd. Τα κατάφερε μόνος του άραγε ή πήρε βοήθεια κοινού.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Τίποτα δεν έκανα ακόμα, ακόμα σβηνω τα παλιά, όπως μου πες!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν ξεκινάνε σωστά οι απορίες σου Γιώργο!
Η 1η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν ''Πότε πήρε και ssd;'' -
Καλημέρα παιδιά
Σύνδεση του νέου δίσκου, format/δημιουργία filestystem και προσάρτηση να τον δει το λειτουργικό, κλωνοποίηση του παλιου δίσκου στο νέο, ένα back up του παλιού ή image κάπου αλλού κατά προτίμηση, γιατί ο διάολος είναι σαρανταποδαρούσα, reboot στο νέο, format του παλιού δίσκου ή αποσύνδεση ή ότι έχουμε σκοπό να τον κάνουμε. Αυτά.
ΥΓ. Delete αρχείων λειτουργικού και μάλιστα μέσα από το ίδιο το λειτουργικό, είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη και στους linuxάδες κυκλοφορεί σαν εντολή/ανέκδοτο. -
Μπραβο βρε Ευαγγελία, πες τα!
Μόνος μου τον πήρα...black freeday κ το ΧΑ ανακοινώσει κ δημοσίως, ότι ήταν η μέρα ssd απ' το e-shop.
Μόνος μου τον έβαλα επίσης μέσα στο πλαστικό πράγματακι, για να τον συνδέσω με το laptop σε θύρα usb, οπότε καταρρίπτονται αυτομάτως κ όλες οι ανυπόστατες αηδιες...του μπάοκ κ του κάστορα!
*** Ειρήνη, ο παλιός είναι 1 GIGA κ ο ssd 0,24.
Άμα τα ζουμπήξω λίγο τα δεδομένα, θα ..χωρέσουνε, τι λες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
"Μονος του" ειναι μια λέξη άγνωστη γι αυτόν.
Πάλι μονος μου το κατάφερα
Στο δεύτερο Άλλη Μια μεγάλη αλήθεια με το εξής παραμυθάκι "δεν δούλευε ή λάθος συμβουλή"
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
''Πότε πήρε και ssd;''
-
Ψευδη κύριε πρόεδρε!! Ψευδη...ασύστολα!!!
Παρακαλώ να ανατρέξουμε στα πρακτικά.της τρούπας εκείνης της ημέρας δια να τον ΣΥΝΤΡΙΨΟΜΕΝ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0