Ε.... τότε να χρησιμοποιείς με περισσότεροι προσοχή την ελληνική γλώσσα για να πιάνουμε τα υπονοούμενα σου.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
Θα μ' άρεσε να τη δω ακόμα μια φορά, απευθυνόμενη όμως αυτή τη φορά στον φίλο μου τον Μάκη, να δω πως θα καταφέρει να το διαχειριστεί αυτό που θα τον εύρει!!!![]()
Φτάσαμε πολύ κοντά όμως, με την φίλτατη σκουληκαντερα @Sasa25 !!!
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έτρεχε η κοπέλα να υπολογίσει οι 360 ώρες πότε ακριβώς πέφτει , 29/01/2019 στις 3:23 τα χαράματα , μην ξεκινήσει πάλι από τις 360...
Ο/H Sasa25 έγραψε:
Σας έχω πει ότι δεν έχω ξαναγράψει σε φόρουμ στη ζωή μου, πριν να έρθω εδώ για να ζητήσω βοήθεια; To myphone εξαιρείται, γιατί μια που έγραψα και μια που με "γράψανε". Τι είναι αυτό το thread; Για ποια πράγματα επιτρέπεται να μιλάω εδώ, για να μην είμαι off topic Μάκη Senpai; Και τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει πώς θα διαχειριστείς αυτό που θα σε βρει; Εγώ είμαι το "αυτό"; Για μένα μιλάει ο κύριος; Και από πού και ως πού έγινα σκουληκαντέρα;Ο/H demakhs έγραψε:
Θα μ' άρεσε να τη δω ακόμα μια φορά, απευθυνόμενη όμως αυτή τη φορά στον φίλο μου τον Μάκη, να δω πως θα καταφέρει να το διαχειριστεί αυτό που θα τον εύρει!!!![]()
Φτάσαμε πολύ κοντά όμως, με την φίλτατη σκουληκαντερα @Sasa25 !!!![]()
![]()