Ξέρεις πώς είναι το nickname μου στα παιχνίδια που παίζω online; GreekFury. Δεν τα παρατάω εύκολα, δεν φοβάμαι να τσακωθώ και μου ανεβαίνει και εύκολα το αίμα στο κεφάλι, όταν νιώθω ότι κάποιος δεν με σέβεται. Εσύ με κρίνεις σαν άνθρωπο-είτε κάνεις χιούμορ, είτε όχι- χωρίς καν να με γνωρίζεις! Και άκου και μερικά γεγονότα τώρα που δεν τα ήξερες πριν. Εδώ και καμιά δεκαριά μέρες είμαι άρρωστη και δεν λέω να συνέλθω. Μέσα σε όλο αυτό μου έτυχε και αυτό με το κινητό. Ήρθα εδώ για βοήθεια σε πλήρη πανικό και ευτυχώς μερικά άτομα με βοήθησαν και άλλα πάλι σαν εσένα "έπαιζαν" με την αγωνία μου και με το άγχος μου κάνοντας...χιούμορ! Εδώ μέσα μπήκα, γιατί συμπάθησα κάποια άτομα και γιατί έμαθα πολλά από εκείνους και συνεχίζω να μαθαίνω. Αλλά όταν μπαίνω και βλέπω πάλι το...χιούμορ σου και να λες ότι δεν μπορείς την τόση επιστημονικότητα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλα είπες...απλά πάει πολύ! Παλεύω για κάτι όταν κρίνω ότι αξίζει. Για να κρίνω ότι αξίζει, πρέπει να με κάνουν οι άλλοι να το πιστέψω. Τόσο απλά!Ο/H demakhs έγραψε:
Έπρεπε να παλέψεις περισσότερο για αυτή την ...τρουπα, Σάσα, πολύ εύκολα τα παράτησες.
Με την πρώτη δυσκολία, αμέσως να φυγομαχήσεις, μα γιατί, είχαν ποντάρει πολλά τα υπόλοιπα σκουλήκια πάνω σου
Να, τώρα είναι κ η ώρα του κουραμπιέ να σε παρηγορήσει, να σου πει μια καλη κουβέντα συμπαράστασης, να σε περιχύσει με λιγη απ' την λουλουμόσκονη που τον περιβάλλει!!
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..."