Magic WormHole
-
-
Γι αυτό σε φώναζα τόση ώρα, εσκουζα για την ακρίβεια, αλλά εσύ, όπως πάντα, κοιμόσουν όρτιο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Πω πω πω σκέψου την ώρα που παίζει μπουζούκι τι θα γίνεται στις χορδές από ζάχαρη άχνη.
Και φαντάζομαι αντί για πένα έχεις καβουρδισμένο αμύγδαλο ε?Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Το είπα εχθές θα πετάξει κρυάδες και θα την κάνει ο κοπέλα. Και όλα αυτά γιατί δεν προσκύνησε την αρχισκουληκοσύνη του. Παλιό τραχανά Μήτσο πάλι έκανες το θαύμα σου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αφού ο άλλος ο μπαγλαμάς, έπαιζε μπουζούκι, έπρεπε να σουν εσύ εδώ τουλάχιστον, γιατί οι υπόλοιποι όλοι πετούσαν αετό ....τρυπιε σωματοφύλακα, να την προστατευες απ' τις κακοτοπιες την κοπέλα, που χαζεύες κ συ πάλι?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ αν ήμουν στην θέση της θα σε αγνοούσα. Δεν θα υπήρχες παλιό τραχανά.
Και μένα, αν η γιαγιά μου είχε ροδες, θα τανε πατίνι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπαααα.......... θα έκανε ότι και οι Σπαρτιάτισσες.
Τι έκαναν οι Σπαρτιάτισσες κ είχα κοντεψει να να μείνω στην... γεωγραφία?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Τα παιδιά πετούσαν , όχι τα εγγόνια.
Καλημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0