Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε Τανασι #2 κ Τανασι #3 δεν ... ευχόμαστε ρε λουκουμά? Γιατί?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σε Τανασι #2 κ Τανασι #3 δεν ... ευχόμαστε ρε λουκουμά? Γιατί?
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Tανάσι .... #2
Τανάσι .... #3
μα καλά, πως τους ξέχασες τόσο γρήγορα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ζητώ Mix2s για αγορά μεταχειρισμένο. Δίνω 220€ τα μεταφορικά δικά μου για την γυναίκα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@geoanto555 έλα, θα τα βρείτε πιστεύω στα 250, μιας και το...σκεφτόσουνα και το συζητάγαμε σήμερα, αφού σου το πα, θα βρεθεί κορόιδο, σίγουρα!!
για να πάρεις στο καπάκι, το νέο, σούπερ, φωτο-κινητό της νέας brand Redmi με τα 48MP...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και να χαίρεστε τους κοντινού σας εορτάζοντες.
Χρόνια πολλά και στους συνονοματους και τις Αθανασιες.
Υ.Γ Γλυκάκι υπάρχει στην Αρχή,ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον @ANDREAS54 για αυτό
Display Spoiler Αν και την κόβω βάση μήνα παραγωγής και όχι έτος κατασκευής.You may think you can fly - but you better not try -
-
-
Καλησπέρα κύριοι-ες. Μέγα δίλημμα και ανησυχία έχω εδώ και ώρες. Χώρεσε στην οικία του Μήτσου ο αφυγραντήρας ή είναι ένα ξεκάρφωτο αντικείμενο.....??
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
.
Χρηστός Πολίτης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0