αντε καλημέρα μετά τις λαμψεις και τις βροντες να αγαλιασουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο της τρουπας!
Magic WormHole
-
-
-
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Αυτή είναι καταιγίδα με χαλαζόπτωση. Το αποτέλεσμα της αν άφησε σημάδια στο αμάξι αύριο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
15 παλιές συσκευές που όσοι είναι γεννημένοι μετά το 2000 δεν γνωρίζουν τι είναι - NewSide.gr | NewSide.gr
Το ουίσκι των 8.500 ευρώ – News.gr
Έγινε viral το τραγούδι «Μην παραχαράσσετε την ιστορία»! (vid) - tromaktiko
«Survivor Ελλάδα-Τουρκία»: Αυτοί είναι οι 12 παίκτες της τουρκικής ομάδας (pics) | Reader.gr
Yahoo
Δύο υπεραιωνόβια δέντρα διεκδικούν τον τίτλο «Ευρωπαϊκό Δέντρο 2019» – Newsbeast
Ο Φρέντι Μέρκιουρι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Άγνωστες φωτογραφίες με τον τελευταίο σύντροφό του / Men / Woman TOC
Ο/H spideman3 έγραψε:
Κοίτα να δεις κάτι ξαφνικές ευαισθησίες που απόκτησε ο Μήτσος εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI έβαλε άλλον να τρομοκρατήσει τον Θανάση και όλα αυτά για ένα TV BOX σεταρισμένο.
Το συνέδεσα εχθές στην TV να το δω και δεν άνοιγε με τίποτα
Amlogic flash tool και έγινε like new!
ΥΓ Ρε παιδιά τι έγινε;; Με το ξεκλείδωμα που είχαμε.You may think you can fly - but you better not try -
Οσο καθυστερείς, εις βάρος σου είναι.
Κ αυτά, ήταν απλά προειδοποιητικά...η συνέχεια, θα ναι πιο άγρια...
Ο αραχνιας, σε προειδοποίησε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ωχ Θανάση το volume +,- θα πατάς και θα σβήνει. Κανάλια θα αλλάζεις και θα κάνει factory reset.
Στείλε το γιατί στο τέλος τα ίδια και χειρότερα στην τηλεόραση βλέπω.
Σήμερα 29 δεν ξεκλειδώνεις @Sasa25 ?
Πως κ ξεχάστηκε ο Μάκης να της το...υπενθυμίσει???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πως κ ξεχάστηκε ο Μάκης να της το...υπενθυμίσει???
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0