You may think you can fly - but you better not try
Magic WormHole
-
-
Ένας κούκος κ ένα χελιδόνι, δεν φέρνουν την άνοιξη, ένα κουνούπι όμως, τρία συνεχόμενα βράδια, σίγουρα τη φέρνει!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Καλύτερα αυτό παρά η έρευνα αγοράς για το Μήτσο σε διάφορα είδη, πχ σιδερώστρα και αφυγραντήρας.
Μαθαίνουμε και κάτι τουλάχιστον τώρα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος launcher που μέσα στο μενού να μπορείς να βάλεις εκτός τους φακέλους της εφαρμογές όχι υποχρεωτικά αλφαβητικά αλλά με την σειρά που θέλω εγώ όπως το κάνω και με τον μαμά launcher γιατί δοκίμασα και τον poco και τον nova αλλά δεν.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??
Επίσης η εφαρμογή authendicator και digital wellbeing και Android system Web view αξίζουν να της έχουμε μπορούμε να της σβήσουμε??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ δεν ξέρω. Άσε να το δουν το πρωί.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ (αν εννοείς γιά το συρτάρι εφαρμογών) είναι να μετονομάσεις αυτές τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν να είναι πάνω πάνω, με αριθμούς π.χ και θα είναι 1η 2η κλπ...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα
Χρηστός Πολίτης.
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Λίγο το τράβηξε από δω, λίγο το ζούμπηξε από κει...πολύ θέλει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα σας!!!!
Βροχή βροχή βροχή....
Α ξέχασα, και λάσπη...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0