Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Magic WormHole
-
-
Καλημέρα κόσμε και κοσμακι
Άλλοι χαίρονταν το κινητό τους και δεν κοιμήθηκα και άλλοι έμειναν με το π....λι στο χέρι!You may think you can fly - but you better not try -
Καλημέρα.
Ο Φλεβάρης κι αν φλεβισει καλοκαίρι θα μυρίσει
Χρηστός Πολίτης.
-
-
-
Γκουντ μορνινγκ του γιου ολ, σκουλικιανς!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Να και η πρώτη καλημέρα της ημέρας από την @Sasa25 , καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Τι έγινε Sasa ; Άλλαξες γνώμη για το κινητό;
ΥΓ ξέρω άλλαξες γνώμη αλλά δεν ξέρεις πως να ανασκευάσεις προηγούμενη δήλωσή σου....δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη και βρισκόμενοι σε σύγχυση κάνουμε εσφαλμένες διατυπώσεις.
Εντάξει, δεν το έχω αγαπήσει κιόλας! Απλά το μισώ λιγότερο από πριν και τώρα που μου ήρθε και μία τέλεια θήκη με νερό που του είχα παραγγείλει, μου αρέσει λίγο περισσότερο!
Συγνώμη που σε απογοητεύω, αλλά μην περιμένεις βαρύγδουπες δηλώσεις από μένα!
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
είχα δουλειά και μου έφαγε την πρώτη καλημέρα στην στροφή, δεν πειράζει όμως είναι η @Sasa25 και όχι κανένας σκουληκογκρινιαρης, εξάλλου τα ωραία άτομα τα συναντάς το πρωί
Καλημέρααααα αλλά που να ακούσουν οι υπόλοιποι είναι όλοι του ΠΣΚ
"You can't lose something you never had, you can't keep what's not yours and you can't hold on to something that doesn't want to stay..." -
Sasa κατεβάζεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά πχ fb, messet, viber, istagram και με το πέρασμα του χρόνου θα δεις αν χρειαστείς άλλες.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερούδια!!!!
Ποιός είπε ο Φλεβάρης κι άν φλεβίσει;;; Καραχειμώνα έχουμε εδώΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο με κρύο.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο και από μένα !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0