Magic WormHole
-
-
Κατάλαβα ο Μήτσος ο λουκουμακης με μπόλικη σκόνη αν κατάλαβα καλά.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι μας παρακολουθεί. Πάντως δεν το περίμενα ο Μήτσος να είναι ο λουκουμακης με μπόλικη δόση σκόνης. Πέφτω από τα σύννεφα. Για αυτό έχει τόσο μένος προς τον Τάκη, τώρα εξηγούνται όλα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Τελικά ποιος είναι ο κουραμπιές κ ποιός είναι ο λουκουμάς ? Γιατί εχω την εντύπωση ότι έπεφτε παραπληροφόρηση από κάποιον παλιά .
Χρηστός Πολίτης.
-
Εγώ πάντως αποκλείεται να μαι ζάνο μ'!!
Αγενής είμαι, άξεστος είμαι, αναίσθητος είμαι, όλα τα εις α- είμαι, τι σχέση έχω γω με λουκούμια Συριανά κ κουραμπιέδες αχνοπασπαπλισμενους?
Τον πείραξε, λίγο παραπάνω, το αστείο με τον εσπρεσσο τον καστοριανό, γι αυτό άρχισε να γράφει ένα σωρό βλακείες...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι έγινε λουκουμακι; Τι; Δεν σου άρεσε το νέο σου όνομα; Είπαμε εμείς δεν ξέρουμε από εσπρέσσο αλλά μόνο από λουκουμάδες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δε φωνάζετε κανένα απ' τα κορίτσια που έφυγαν, άρον άρον, να σας πετάξουν λίγο τα μάτια έξω!??!??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0