Magic WormHole
-
-
Οχι όχι, ενισταμαι κύριε πρόεδρε, η Ευαγγελία ξαποστάλθηκε μόνη της, δεν της έκανα τίποτα,μι ίσα ίσα, τις μισές ηλεκτρονικές συσκευές που αγόρασα το τελευταίο διαστημα, εκείνη μου τις ανακάλυπτε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για να μας κάνει όλους συνένοχους Γιώργο , για αυτό !! Μεγάλη σουπιά είναι , για να μην πω μπακαλιάρος λόγω της ημέρας !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σώπα Τάκη, σώπα, δεν τον...ξαρμυρίζω τον μπακαλιάρο λέμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε συ πιο κωλοτούμπας και από τον συμμαθητή σου είσαι !!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήπως τον ψήνεις και από τις δύο μεριές? Τον μπακαλιάρο έεεεε.....
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αυτο αράχνια, το χούμε αναλυσει κωλλάκις, μην κάνεις τον ανηξερο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δουλεύει αλλά στο 4k με 60 δεν δουλεύει η σταθερότητα εικόνας. Αλλά μην ξεφεύγεις από το θέμα μας. Ζήτησε συγνώμη τώρα από την Ευαγγελία. Λόγου της ημέρας γίνε ευγενικός. Ξεπέρασε τα ταμπού σου.
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες όπου κι αν βρίσκονται και καλή λευτεριά γενικά
-
Λευτεριά από ποιον? Από την κυβέρνηση ή από τον Μήτσο!!!
Ο/H fog έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες όπου κι αν βρίσκονται και καλή λευτεριά γενικά
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0