...την παράθεσή σου μέσα...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
...την παράθεσή σου μέσα...
Είσαι "Γρήγορο πιστόλι"Ο/H osalonikios έγραψε:
Την παρείγγειλα ήδη.
Λογικά από βδομάδα θα έρθει.
Ανυπομονώ λεμέεεε....
Ολόκληρο, όχι βέβαια ακόμα και γάλακτος να είναι και να το παίξεις και εσύ "Προκρούστης". Με 55 εκατοστά πλάτος επιφάνειας ψησίματος, αφαιρείς και λίγο δεξιά - αριστερά για σουβλιστά, άρα σούβλα γύρω στα 45-48 εκατοστά. Άνετα όμως βάζεις μεγάλα κομμάτια κρέατος ακόμα και προβατίνα με το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα. Φαντασία να υπάρχειΟ/H osalonikios έγραψε:
Χρησιμές πληροφορίες. θα είμαι ευλαβικά προσεχτικός.
Μια ερώτηση τελευταια μόνο.
Πήρα και την σούβλα. Φαντάζομαι για κανα κοτόπουλό ή κοκορέτσι είναι.
Αρνάκι δε χωράει ε;
Υπάρχει σε combo έτοιμο αυτό το σετ με 300 ευρώ "VANWARD MAJESTY COMBO" που σου δίνει μαζί και γάντια και κλειδί φιάλης... Πάρτους το πρωί τηλέφωνο να αλλάξεις την παραγγελία. Δεν ξέρω αν το κάνουν πάλι, αλλά εμένα τότε που τους πήρα τηλέφωνο, μου έδιναν ως δώρο στην ίδια τιμή τον καλό ρυθμιστή που έχει και το μανόμετρο πάνω για να βλέπεις πόσο καύσιμο έχεις. Αλλιώς τους λες το πακέτο combo αλλά να βάλουν τον ρυθμιστή με το μανόμετρο που είναι συν 10 ευρώ άρα σύνολο 310 ευρώ! Μπορείς βέβαια να ζυγίζεις τη φιάλη με μια ζυγαριά μπάνιου και να υπολογίζεις μόνος σου, αλλά καλύτερα με μανόμετρο. Όταν ετοιμάζεται να σε αφήσει, θα το βλέπεις και μόνος σου... δεν θα έχει δυνατή φλόγα στους καυστήρες αλλά ελάχιστα πιο αδύνατη. Άρα προλαβαίνεις - δεν προλαβαίνεις ένα σετ από μπριζόλες ή κανα δυο κοτόπουλα "ηλιοθεραπεία"Ο/H osalonikios έγραψε:
Σε όποια θέματα ο αρχισκωληξ δεν έχει άποψη είναι φυσικό επακόλουθο το επίπεδο να ανεβαίνει.
Κουκούλα, μια πλάκα μαντεμι, σούβλα και ένα λάστιχο με βαλβίδα 315€ περίπου. Μείνανε και ρέστα από τα 400€.
Κε Υπδκτα σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.