Magic WormHole
-
-
-
Καλημερες πολλες
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα παίδες!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Καλημέρα παίδες.
Λοιπόν.
Η ψησταριά ήρθε. Την συναρμολόγησε ο κουνιάδος μου και έψησε κιόλας. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που την πήρε σπίτι του.
Even dead i will fight. -
Τι δεν θα σχολιάσετε τίποτα που ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς έγινε στάχτη ;;; Μήτσο....................
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Τι δεν θα σχολιάσετε τίποτα που ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς έγινε στάχτη ;;; Μήτσο....................
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H osalonikios έγραψε:
Καλημέρα παίδες.
Λοιπόν.
Η ψησταριά ήρθε. Την συναρμολόγησε ο κουνιάδος μου και έψησε κιόλας. Ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που την πήρε σπίτι του.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κρίμα.. Κρίμα... Εμείς τα σκουλίκια έχουμε και ευαίσθητη πλευρά.. Άσχετα που είναι χωμένη στην τρύπα... ΧαχαχαΗ ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μπορεί να θεωρηθώ γάιδαρος ή ανέστητος αλλά δεν με ενδιάφερει ούτε η Παναγία των Παρισίων ούτε το Βατικάνο ούτε το Μπλε Τζαμί.
Η Αγία Σοφία ναι με ενδιαφέρει αλλά και πάλι ώς εθνικό μνημείο κι όχι ως θρησκευτικό.
Τώρα για την ψησταριά εντάξει....
Γκεντεμια δεν ξέρω αν είναι αλλά νορμαλ δεν είναι.
Τουλάχιστον έβγαλα και κάπου 30€ κέρδος. Λίγα βέβαια αλλά μεροκάματο.
Ψήνομαι για μια με τζαμι τώρα.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0