Μετά από δυο plus χρόνια μπόρεσε με ρεαλισμό να αυτοπροσδιοριστεί.Ο/H geotzia έγραψε:
κατι γιδια βλέπω....
Magic WormHole
-
-
Που σαι συ κρυμμένη μαρή Λουλού?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχω μάθει ότι όταν μαλώνουν τα βουβάλια (έτσι λέω τα παιδιά που έχουν περισσότερες γνώσεις) δεν πρέπει ανακατεύονται τα βατραχακια.Ο/H demakhs έγραψε:
Που σαι συ κρυμμένη μαρή Λουλού?
Να έχεις σκάσει 800 ή 850€ για κινητό, θήκη, tempered glass και να έχεις αυτό Η OnePlus υπόσχεται σύντομα camera fix για τις HDR, Nightscape φωτογραφίες του OnePlus 7 Pro | Techmaniacs πόσο Xiaomi είσαι και εσύ βρε 1+. Να χ@σ@ εγγυήσεις, γνήσια ανταλλακτικά κτλπ. Βρε σε αυτά τα χρήματα μόνο apple, samsung, htc την Huawei την βάζω στην άκρη λόγου ban από τον θείο Σαμ.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
-
-
καλημέρες
-
Καλημέρα καλό σαββατοκύριακο , καλό δρόμο σε όσους πάτε στις ιδιαίτερες πατρίδες σας για ψήφο !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα καλημέρα!!!
Καλό βόλι για αύριο και προσοχή μην αυτοπυροβοληθείτε....Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρεμάλια φίλοι μου.
Αύριο τα διόδια είναι δωρέαν. Επιτέλους το κίνημα δεν πληρώνω απέδωσε.

Even dead i will fight. -
Καλή βολή παιδιά και καλό ψόφο στους πολιτικούς! (T9 writing)
Τανασιιιιι, σου λείπει το νησί βρε... ZBZ1thW4NArJZfRS7Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0