Octaviastikos τι συσκευη εχεις;
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούMi 11 8/256....Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Τι σημαίνει αυτό χαχαχαΟ/H Octaviastikos έγραψε:
Mi 11 8/256....Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Κάνε Restart το PC σου.Ο/H tzifos έγραψε:
Δεν μπορώ να απαντήσω σε topic! Μου βγάζει error
Οδηγίες για πέρασμα FASTBOOT rom στο Poco F3 με Windows PC
1) Κάνεις unlock ton bootloader τοu κινητό σου με miflash unlock και το τσεκάρεις οτι είναι ήδη unlocked
2) Κατεβάζεις https://ota.miui.gr/suktew23/roms/stable/MIUIv13/xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_V13.0.2.0.SKHCNXM_v13-12-fastboot.zip
3) Πας στον κατάλογο που κατέβασες αυτό το αρχείο και κάνεις δεξί click πάνω του -> Properties/Ιδιότητες -> τικ στο Unblock και πατάς ΟΚ
4) Το κάνεις extract σε κάποιο άδειο κατάλογο
5) ανοίγεις ένα command prompt με Administrαtor righτs (Rυn αs Administrαtor το cmd.eχe)
6) Σβήνεις το κινητό και το ανάβεις με πατημένο το VOL- κουμπί του, θα δείς ενα σηματάκι με την ένδειξη FASTBOOT
7) To συνδέεις με το αυθεντικό (ή κάποιο ΚΑΛΟ) USB καλώδιο με το PC σου
8) check οτι υπάρχει επικοινωνία με το κινητό σου, γράφοντας fastboot devices στο command prompt
9) Κάνεις το flash:
α) Αν προέρχεσαι από την αυθεντική ROM ή άλλου developer ROM (px LineageOS) ή από developer ROM (weekly) χρειάζεται να κάνεις FORMAT DATA και γράφεις στο command prompt :
windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
β) Αν προέρχεσαι από την XTRV stable ROM (ΌΧΙ άλλου developer ROM ή από developer ROM (weekly)) ΔΕΝ χρεάζεται να κάνεις FORMAT DATA και γράφεις στο command prompt :
windows_fastboot_update_rom.bat
και περιμένεις να τελειώσει, στο κινητο δεν θα βλέπεις κάποιο progress, χρειάζεται ~8~10 λεπτά
Το κινητο θα κάνει reboot μόνο του και αυτό το boot μπορεί να διαρκέσει 10~15 λεπτά