Δοκιμασα να ξεκινησω με τον οδηγο Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
αλλα το κινητο δεν μπαινει σε recovery mode. Πατώντας το κουμπι κλειδωματος και το + της εντασης απλα κανει reboot και μου εμφανιζει μαυρη οθονη που μου υποδεικνυει να συνδεσω την συσκευη με τον υπολογιστη.
Επίσης τον οδηγο του GAIOKTHMONAS
αλλα στο βημα 6, το κινητο δεν αναγνωριζεται αλλα ουτε κανει update οποτε δεν μπορω να συνεχισω...
Αν κάνεις εγκατάσταση το κινέζικο pc suite θα σου εγκαταστήσει την official rom εύκολα. Εγώ είχα κατεβάσει την stable και αντί να πατήσω το δεύτερο κουμπί (που είναι πιθανόν το browse) και να εγκαταστήσει τη rom που είχα ήδη κατεβάσει, πάτησα το πρώτο κουμπί (πρέπει να μάθουμε κινέζικα ) και σε 17' την κατέβασε από το σέρβερ της Xiaomi και χρειάστηκε άλλο τόσο για να την εγκαταστήσει.
Τα ακολουθω, (επισης απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη, κατεβασα τους adb drivers, εβαλα και το αρχειο adb στον C) αλλα μολις συνδεω το κινητο στο pc λεει οτι δεν υπαρχουν drivers. Στο device manager το βλεπει ως Rdemi 4 με το κιτρινο θαυμαστικο οπως λεει στο spoiler. Ωστοσο αν κανω update driver δεν βρισκει κατι.
Οταν συνδεω το κινητο στο pc χωρις να ειναι σε recovery mode, αναγνωριζεται κανονικα στο device manager ως Android Composite ADB Interface. Βεβαια o οδηγος θελει recovery mode για να συνεχισεις
χμμμ .... περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί εγώ πέρασα αυτό το σημείο χωρίς πρόβλημα ... είμαι και ψιλογκαντέμης, μην σε πάρω στο λαιμό μου
Μια σιμ μονο.
Το pc suite ενω εφτασε στο 100% μου εβγαλε μηνυμα couldn't update. Παρολα αυτα απ οτι φαινεται η ρομ περαστηκε.
Συγκεκριμενα η MIUI 8.7.1.20 Beta.
Υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να περασω τωρα την ελληνικη ?