Καλησπερα, χρηστης xiaomi redmi pro 64GB, θελω να αγορασω νεο φορτιστη (το εξαρτημα που μπαινει στην μπριζα,οχι το καλωδιο) διοτι αυτος που ειχε μεσα μαζι του ειναι εχει max 0.35A (θελει δυο χιλιετιες και ενα τεταρτο για να φορτισει). Αμα παρω με 2.1A ή 2.4Α θα υπαρχει καποιο προβλημα; (screenshot απο Ampere meter οταν φορτιζει με τον φορτιστη που υπηρχε στο κουτι)
Charger
-
-
-
Εχω ηδη τον ανταπτορα για τις ευρωπαικες πριζες, το θεμα ειναι οτι ο φορτιστης ειναι πολυ αργος
-
Μς τον ιδιο φορτιστη μια χαρα φορτιζει εμενα μηπως δεν πατει καλα το ανταπτορακι οταν το βαζεις στην μπριζα, καλο θα ηταν να το αλλάξεις και αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Μς τον ιδιο φορτιστη μια χαρα φορτιζει εμενα μηπως δεν πατει καλα το ανταπτορακι οταν το βαζεις στην μπριζα, καλο θα ηταν να το αλλάξεις και αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο φορτιστης ειναι αυτος, τον εχω στο σπίτι ομως και ειμαι εκτός ! Αν εχει κάποιος αλλος όμως η αυριο!
Πραγματικα εχω απορια πως με max 0.35Α γινεται να φορτιζει γρηγορα. Δηλαδη ποση ωρα σου παιρνει περιπου;
-
Γυρω στην 1 και μιση λιγο παραπάνω ισως αλλα δεν αργει, επισης ειναι 5V 2000ma, δοκιμασε αν έχεις απο καποιο αλλο
Δοκιμασα εναν δευτερο ανταπτορα που μου εδωσαν απο εκει που το αγορασα αλλα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. Να σημειωσω βεβαια οτι απο εκει που το αγορασα, ο τυπος ειχε ενα κουτι με ανταπτορες χυμα και απλα εβαλε το χερι του και μου εδωσε δυο οποτε μπορω να υποθεσω οτι την ιδια δουλεια κανουν και οι δυο να φανταστω;
-
Ο φορτιστής είναι ΟΚ, δεν έχει πρόβλημα, είναι 5V-2A (2000mA)
Βάλε και μία φώτο με αυτά που δείχνει στο about phone της συσκευής σου να δούμε ποια ρομ έχεις -
Ο/H Gkapsas έγραψε:
Πραγματικα εχω απορια πως με max 0.35Α γινεται να φορτιζει γρηγορα. Δηλαδη ποση ωρα σου παιρνει περιπου;
-
Καλησπερα, γνωμη μου να παρεις εναν Blitzwolf και για ταεχια φορτιση να ξεμπερδευεις. Νομιζω το κινητο σου παιρνει ταχεια φορτιση!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0