Καλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ γιατί βλέπω το θέμα της συζήτησης είναι ο φορτιστής. Σήμερα μόλις παρέλαβα το Redmi Pro αλλά μου ήρθε χωρίς ευρωπαικό αντάπτορα. Μήπως μπορείται να με προτείνεται κανέναν αντάπτορα από ελληνικό κατάστημα? Ο φορτιστής αναφέρει 5V και δίπλα 2Α. Με τον παρακάτω θα είναι όλα οκ?
Pure Power Adapter Ρευματος Usa/hk/china TO Germany/euro/eu CE White - Converters (PER.751657)
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
@NasDriver φυσικα να το δουμε αλλα με ποιον τροπο ακριβως; το θεμα που εχω ειναι στο να πετυχει το fastboot, το πατημα των κουμπιων το οποιο το δοκιμασα αρκετες φορες. υπαρχει κατι που μπορουμε να τσεκαρουμε;
(σορρυ που αργω να απαντησω , λογω εξεταστικης)
Καλησπέρα παιδιά απαντάω εδώ γιατί βλέπω το θέμα της συζήτησης είναι ο φορτιστής. Σήμερα μόλις παρέλαβα το Redmi Pro αλλά μου ήρθε χωρίς ευρωπαικό αντάπτορα. Μήπως μπορείται να με προτείνεται κανέναν αντάπτορα από ελληνικό κατάστημα? Ο φορτιστής αναφέρει 5V και δίπλα 2Α. Με τον παρακάτω θα είναι όλα οκ?
Pure Power Adapter Ρευματος Usa/hk/china TO Germany/euro/eu CE White - Converters (PER.751657)
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
Καλα δεν σου εδωσαν ανταπτορα; (αν και μενα και που μου δωσαν δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο). Θα σου προτεινα να ψαξεις και να αγορασεις ανταπτορα απο καποιο καταστημα διπλα σου ωστε να μπορεις να τσεκαρεις αν οντως κανει καλη φορτιση ή οχι. Εμενα που μου δωσαν ανταπτορα μου φορτιζει πολυ αργα και οπως εχουμε καταληξει μαλλον ο ανταπτορας φταιει.