ΝΕΟΣ ΜΕ XIAOMI REDMI PRO. ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROM? [SOLVED]
- RedMi PRO
-
-
οχι, δεν το αναγνωριζει
-
Εγω δε μπηκα καν στη διαδικασια.Και τα παιδια που γραφουν τοσα και τοσα εδω μεσα παλι δε θα εβγαζα ακρη.Αν δε το χεις κλαφτα.
Ημουν τυχερος γιατι γνωστος μου με εστειλε σε ενα μαγαζι κι εκει βρηκα τον γνωστη της κινεζιας
Απο Πατρα μερια -
σταματη, δεν υπαρχει τροπος απο το twrp που ειμαι τωρα, να μπω στο κινητο, να το ανοιξω?
ωστε να μπορεσω να μπω στον φακελο να δω για τη ρομ? -
Όχι, θα πρέπει να κάνεις 1 απο τα 3, δες στο chat που σου έχω γράψει
-
"Όταν το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστής ενώ ήμαστε σε TWRP 99% στο device manager το αναγνωρίζει ως android phone > google nexus.
Για να το δει σωστά δεξί κλικ στο google nexus > κατάργηση συσκευής > επιλέγεις και το διαγραφή των drivers > κατάργηση
Σε 1 λεπτό θα το δει σωστά με σωστούς drivers και θα εμφανιστεί σαν αποθηκευτικός χώρος.."
τάδε μου χε γράψει παλιότερα ο @NasDriver
Δες και για το θέμα των drivers και της επικοινωνίας στο 2ο link της υπογραφής μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
βασικα για την ωρα εκανα την τριτη λυση απο αυτες που ειχε προτινει ο σταματης στο 7 Post.
εφτασα μεχρι το σημειο που μου ειπε να κανω reboot system. να υποθεσω οτι και εδω θελει καποια ωρα να ανοιξει το κινητο? -
Ναι!:)
-
παλι κολλημενο στο logo mi εδω και 30 λεπτα περιπου μετα το reboot. να υποθεσω οτι κατι δεν παει καλα?
-
Ναι... δεν είναι φυσιολογικό να κάνει τόση ώρα.
5-10 λεπτά οκ , παραπάνω όχι.
ακολούθησες *ακριβώς* τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
και συγκεκριμένα αυτό;
Επίσης ποιά rom πας να βάλεις ακριβώς; -
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες