Redmi Pro xαμηλό Frame Rate με την εφαρμογή της Xiaomi
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο settings > about phone της συσκευής να δούμε την ρομ που έχεις ?
-
Ότι rom και να βάλεις, ότι εφαρμογή και να εγκαταστήσεις, ότι βουντού και να κάνεις...ΔΕΝ υπάρχει λύση.
Το συγκεκριμένο κινητό όταν ανεβάσει ISO πάνω απο 400-600 ρίχνει τα fpm.
To αποτέλεσμα είναι όπως λές τα σπασμένα video.
Εάν τραβήξεις video νύχτα (και ανεβάσει iso 3200 που είναι και το μέγιστό του) τότε τα fpm πέφτουν...κρατιέσαι;;;;;;;;;....στα 10-12!!!! Δεν βλέπεται δηλαδή.
Σε εσωτερικούς χώρους στην καλύτερη να πιάσεις 22-23 fpm. Μπορεί να δείς και 17-19.
Την opencamera δεν την δοκίμασα (μου ξέφυγε!!!!). Εάν όντως πιάνει 30fpm σε εσωτερικό χώρο...μήν το πείς ούτε του παπά!!
Την κατεβάζω ΤΩΡΑ κιόλας για δοκιμή.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
για το redmi pro μιλάς πάντα @pavlidisc , ναι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Γράψε λάθος!!!!
Για το redmi NOTE 3 pro μιλάω...!
Συγγνώμη φίλε @vassam,παρασύρθηκα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
δεν έχω λόγια για την αντίληψή μου...
ούτε κ εσένα όμως είδα να την ... επαινέσεις λιγουλακι..
Παντού κακά kenzo βλέπεις, όπως κ κακά σκληκια ένα πράμα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
δεν έχω λόγια για την αντίληψή μου...
ούτε κ εσένα όμως είδα να την ... επαινέσεις λιγουλακι..
Ευτυχώς έσωσες την κατάσταση γιατί μπορεί να μιλούσαμε εδώ μέχρι την Δευτέρα και κανείς άλλος να μην έπαιρνε χαμπάρι ότι μιλάμε για διαφορετικές συσκευές! Είσαι αντιληψίας!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
και καθαρός αντιπρόσωπος !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Ο/H sourlas98 έγραψε:
Ρε αλανια, όταν ανοίγετε την κάμερα στο Redmi pro, σας κάνει και εσάς ένα ελαφρύ ήχο το ηχείο??
Όχι εμένα δεν κάνει κάτι.
Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0