Ναι γιατί την χρειαζόμασταν πράγματι αυτή την έκδοση, μιας και το nikel δεν είχε ούτε 5.5'' οθόνη, ούτε Helio X20.
Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μένω άναυδος με την έκδοση αυτή της συσκευής που πέρα από την έκδοση με τα 4GB RAM δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει σε σχέση με το nikel. Ακόμα και τα στοιχεία που έχουμε για τις κάμερες είναι ίδια. Επιφυλάσσομαι όμως να δω την τελική επίσημη ανακοίνωση.
Ναι γιατί την χρειαζόμασταν πράγματι αυτή την έκδοση, μιας και το nikel δεν είχε ούτε 5.5'' οθόνη, ούτε Helio X20.
Και για να μιλήσουμε πιο σοβαρά, μένω άναυδος με την έκδοση αυτή της συσκευής που πέρα από την έκδοση με τα 4GB RAM δεν έχει απολύτως τίποτα να προσφέρει σε σχέση με το nikel. Ακόμα και τα στοιχεία που έχουμε για τις κάμερες είναι ίδια. Επιφυλάσσομαι όμως να δω την τελική επίσημη ανακοίνωση.
Αυτή η έκδοση έρχεται με xelio 20 3gb 32gb. Η κλασική.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αγόρασα το redmi note 4 στα τέλη Δεκεμβρίου 2016. Μετά από 9 μήνες βλέπω ότι η μπαταρία εξαντλείται σε χρόνο dt.
π.χ. Βγάζοντας το από τον φορτιστή στο 100% και με περίπου 1 ώρα συνεχή χρήση (παιχνίδια κλπ) η μπαταρία φτάνει στο 60-70%. Από τα λίγα που έχω δει από το φόρουμ καταλαβαίνω ότι θα φταίει η ρομ που μου έχουν βάλει στο τηλέφωνο (επισυνάπτεται φωτο).
Από την άλλη φίλος που έχει το redmi note 3 pro (με τη βοήθεία σας) αρχικά πέρασε την official rom σε αγγλικά και κινέζικα και στη συνέχεια πήρε άδεια από την xiaomi και πέρασε την δική σας rom και από τότε από ότι μου λέει το τηλέφωνο του "πετάει" και στο πως τρέχει τις εφαρμογές και στο θέμα της μπαταρίας.
Πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας, αν δηλαδή όντως φταίει η rom για το θέμα της μπαταρίας, και από εκεί και πέρα με ποιόν τρόπο μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με τον φίλο ούτως ώστε να ανασάνει το τηλέφωνο.
Αν κάποιος (από Αθήνα) μπορεί να αναλάβει τα παρπάνω υπεύθυνα επί πληρωμή ας απαντήσει και ας μου πει το κόστος.