Μάλλον επειδή έχει αποσυρθεί. Μοναδική άλλη λύση είναι το φλασάρισμα μέσω sp flash.Ο/H apsogos4ever έγραψε:
προσπαθω να το περασω σε ενα νεο Note 4 με κλειδωμενο bootloader και μου γραφει cant verify update , couldnt verify update package.
REDMI NOTE 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
προσπαθω να το περασω σε ενα νεο Note 4 με κλειδωμενο bootloader και μου γραφει cant verify update , couldnt verify update package.
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
-
Παιδιά λίγο άσχετο αλλά να έχετε υπόψη σας ότι σε λίγες μέρες φερνει μέσω infoqest γνωστή αλυσίδα το note 4
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
είναι insideman
-
Αν ισχύει στοιχηματίζω ότι θα φέρουν το Mido (το SD variant δηλαδή) και ουε και αλίμονο αν δεν το φέρουν με επίσημη ROM (ελπίζω αυτό τουλάχιστον να το προσέξουν). Έχει και κλειδωμένο bootloader, όπως όλα δηλαδή αλλά και κλειδωμένο EDL (που είναι προσπελάσιμο μόνο μέσω Deep flash cable και όχι το κλασσικό αλλά βραχυκυκλωμένο με μη συμβατικό τρόπο).
-
Καταρχας sorry μπερδευτηκα και νομιζα οτι εκανα το ποστ στην γενικη συζητηση για το Note 4. Το ειδα στο κατα/μα οπου δουλευω ανοιξαμε κωδικο για το note 4 οπως και για το redmi 4 pro και τα 2 εκδοσεις 32gb ακομα δεν εχει ενημερωθει το συστημα με τιμες και χαρα/κα αρα δεν ξερω αν θα ειναι το sd ή το mtk. Για την ρομ επειδη ερχεται απ την infoquest ειμαι σιγουρος οτι εχει επισημη ελληνικη. Αυτα για την ωρα.
-
-
όντως ευχάριστα.
Μένει να δούμε και την καπελαδούρα στην τιμή -
-
απ την εμπειρια μου (πολλα χρονια με σε μεγαλες αλυσιδες) κατω απο 299€ μην το περιμενετε. Ισως και να λεω και λιγα. Σε λιγες θα σας ενημερωσω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες