Παιδιά καλημέρα και από μένα. Παρακουλουθώ από καιρό διάφορα κινητά μιας και θέλω να αντικαταστήσω το Sony Ζ2 στο οποίο η οθόνη μου έσπασε. Το υλικό (στα Xiaomi) τα σπάει για τις τιμές που κοστίζει. Τώρα..Η βασική χρήση που του κάνω είναι να..μιλάω..Δεν παίζω παιχνίδια (δεν έχω καθόλου χρόνο), δεν έχω όρεξη να προγραμματίζω, δεν πειραματίζομαι γενικώς με το τηλέφωνό μου. Έχω άριστη γνώση υπολογιστών καθώς είναι η δουλειά μου και δεν θα δυσκολευτώ να ακουλουθήσω συμβουλές των γκουρού εδώ μέσα, αλλά όταν πάω σπίτι μου θέλω γενικά να χαλαρώνω και όχι να έχω έναν υπολογιστή ακόμα να ασχοληθώ όπως είναι τα smartphones πια. Κύρια χρήση του κινητού (εκτός ομιλίας) είναι καμιά φωτογραφία την οποία άνετα την επεξεργάζομαι στο photoshop, και -κυρίως- χρήση gps για ταξίδια με μοτοσυκλέτα. Άρα και χρήση προγραμμάτων όπως igo κλπ. Με ενδιαφέρουν λοιπόν κινητά με οθόνη 5,5 και έχω καταλήξει ανάμεσα στο redmi note 3 pro 32gb (kate) και το redmi note 4 64gb. Θα κάνω δουλειά; Αν βάλω μια official rom θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο; Θα δουλεύει καλά σαν gps; Με δεδομένο ότι έχω wind αλλά χρησιμοποιώ το lte μόνο για κανα email και κανα site καιρού μιας και πάντα έχω μαζί μου tablet 10αρι ή έστω για σερφάρισμα που δεν περιλαμβάνει βίντεο και εικόνες , πόσο προβληματικό είναι που δεν θα έχει 4g;; (3g θα έχει πάντα όμως;;;) Πως συμπεριφέρεται το Note 4 με Wind; Το ρωτώ διότι το note 4 (χωρίς band 20) μου αρέσει καλύτερα που είναι πιο τετραγωνισμένο αλλά κάτι μέσα μου μου λέει πως το Note 3 είναι πιο σωστή επιλογή. Ευχαριστώ.
η ζωή θέλει τύχη μάγκες