Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος συμφορουμίτης, πρόβλημα με το Google now on tap στην έκδοση 8.1.1.0 ? (Δεν νομίζω ότι έχει πολύ σημασία αλλά είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 3 Snapdragon). 9 στις 10 φορές δεν ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα, και όταν απενεργοποιήσω την επιλογή αυτή ώστε να επιστρέψω στη κλασσική αναζήτηση της Google τότε αποδίδει λίγο καλύτερα και δεν ανοίγει τις 6 από τις 10 φορές (σημείωση: οι αριθμοί είναι ενδικτεικοί και μπορεί να μην αποτελούν ακριβή καταμέτρηση). Δοκίμασα και να κάνω την εφαρμογή να ανοίγει αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής μα περαιτέρω επιτυχία. Τι μου προτείνεται λοιπόν να κάνω στη συνέχεια?
Και μια δεύτερη πιο γρήγορη, επειδή μου άρεσαν περισσότερο οι εργοστασιακοί ήχοι της Lollipop rom γνωρίζει κάποιος το που μπορώ να τους βρω ώστε να τους αντικαταστήσω με τους υπάρχοντες ?
Και μια δεύτερη πιο γρήγορη, επειδή μου άρεσαν περισσότερο οι εργοστασιακοί ήχοι της Lollipop rom γνωρίζει κάποιος το που μπορώ να τους βρω ώστε να τους αντικαταστήσω με τους υπάρχοντες ?