Διαφήμιση

Πρόβλημα με Google now on tap στην έκδοση MIUI XRTVbeta1 - 8.1.1.0

• Πρόβλημα με Google now on tap στην έκδοση MIUI XRTVbeta1 - 8.1.1.0

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος συμφορουμίτης, πρόβλημα με το Google now on tap στην έκδοση 8.1.1.0 ? (Δεν νομίζω ότι έχει πολύ σημασία αλλά είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 3 Snapdragon). 9 στις 10 φορές δεν ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα, και όταν απενεργοποιήσω την επιλογή αυτή ώστε να επιστρέψω στη κλασσική αναζήτηση της Google τότε αποδίδει λίγο καλύτερα και δεν ανοίγει τις 6 από τις 10 φορές (σημείωση: οι αριθμοί είναι ενδικτεικοί και μπορεί να μην αποτελούν ακριβή καταμέτρηση). Δοκίμασα και να κάνω την εφαρμογή να ανοίγει αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής μα περαιτέρω επιτυχία. Τι μου προτείνεται λοιπόν να κάνω στη συνέχεια?

Και μια δεύτερη πιο γρήγορη, επειδή μου άρεσαν περισσότερο οι εργοστασιακοί ήχοι της Lollipop rom γνωρίζει κάποιος το που μπορώ να τους βρω ώστε να τους αντικαταστήσω με τους υπάρχοντες ?
    • Πρόβλημα με Google now on tap στην έκδοση MIUI XRTVbeta1 - 8.1.1.0

Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος συμφορουμίτης, πρόβλημα με το Google now on tap στην έκδοση 8.1.1.0 ? (Δεν νομίζω ότι έχει πολύ σημασία αλλά είμαι κάτοχος ενός Redmi Note 3 Snapdragon). 9 στις 10 φορές δεν ανοίγει με παρατεταμένο πάτημα, και όταν απενεργοποιήσω την επιλογή αυτή ώστε να επιστρέψω στη κλασσική αναζήτηση της Google τότε αποδίδει λίγο καλύτερα και δεν ανοίγει τις 6 από τις 10 φορές (σημείωση: οι αριθμοί είναι ενδικτεικοί και μπορεί να μην αποτελούν ακριβή καταμέτρηση). Δοκίμασα και να κάνω την εφαρμογή να ανοίγει αυτόματα με την εκκίνηση της συσκευής μα περαιτέρω επιτυχία. Τι μου προτείνεται λοιπόν να κάνω στη συνέχεια?

Και μια δεύτερη πιο γρήγορη, επειδή μου άρεσαν περισσότερο οι εργοστασιακοί ήχοι της Lollipop rom γνωρίζει κάποιος το που μπορώ να τους βρω ώστε να τους αντικαταστήσω με τους υπάρχοντες ?
    • Λίγη υπομονή φίλε μου και θα σου απαντήσει κάποιος που έχει την ίδια συσκευή και ρομ, δεν χρειάζεται να ανοίγεις το ίδιο θέμα σε διαφορετικές ενότητες :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Λίγη υπομονή φίλε μου και θα σου απαντήσει κάποιος που έχει την ίδια συσκευή και ρομ, δεν χρειάζεται να ανοίγεις το ίδιο θέμα σε διαφορετικές ενότητες :)
      Ναι έχεις απόλυτο δίκιο, απλά είδα αργοπορημένα πως υπήρχε ειδικό thread με πιθανά bugs για τη προκείμενη rom, και αφότου το δημιούργησα εκ νέου δεν είχα την ευκαιρία να διαγράψω το προηγούενο.

=============== Ιαν 27th 2017, 5:28pm ===============
      Για όσους ενδιαφέρονται και πιθανώς αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, μια εγκατάσταση απο την αρχή της εφαρμογής google search μαζί με εξαναγκασμό ώστε να εκκινεί στην αρχή φαίνεται πως έδωσε λύση στο προβλημά μου.