11η Συνάντηση Φίλων XIAOMI Θεσσαλονίκης
-
-
Θα είμαι καί εγώ!
-
1) Κατά την είσοδο σας στην αίθουσα θα υπάρχει face control και είστε υποχρεωμένοι να έχετε στο κινητό σας την εφαρμογή XiaomiGR συνδεδεμένη στο προφίλ σας για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Θα βάζετε το δάχτυλο στον αναγνώστη της συσκευής ώστε να γίνει επαλήθευση του προφίλ σας. Όσοι δεν έχουν δαχτυλικό αναγνώστη στη συσκευή τους θα τους κόβουμε το δάχτυλο ώστε να σκαναριστεί και να μπει στη βάση δεδομένων.
2) Θα γίνεται σωματικός έλεγχος και όσοι βρεθούν με συσκευές TurboX, ΜLS και όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα θα κάθονται μισή ώρα με τον πρόσωπο στον τοίχο και θα πρέπει να πουν 500 φορές την πρόταση "δεν ξαναγοράζω σκουπίδια"
3) Όσοι βρεθούν να έχουν στην κατοχή τους iPhone & S7 Galaxy δε θα φάνε βασιλόπιτα
4) Όποιος δήλωσε ότι θα έρθει και δεν θα έρθει πολύ καλά θα κάνει.
5) Όποιος έχει κινέζικη ή global rom και θέλει να περάσει ελληνική θα πρέπει να φέρει μαζί του λάπτοπ το οποίο θα έχει μέσα την ελληνική ρομ και όλα τα tools που χρειάζονται για να γίνει η διαδικασία αυτή. Αν κάποιος δεν έχει κάνει αίτημα για να ξεκλειδώσει τον bootloader είναι υποχρεωμένος να φλασάρει τη συσκευή κάποιου ο οποίος το έχει ήδη πράξει για να ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν ξεκλειδώσει ο δικός του. Όσοι έχουν unofficial rom περασμένη στο κινητό τους είναι υποχρεωμένοι να τραγουδήσουν καραόκε το "Γιάννη μου το μαντήλι σου" γιατί η συσκευή τους είναι για κλάματα.
6) Όσοι έχουν κινέζικη stable ή developer rom είναι υποχρεωμένοι να μιλάνε μόνο στα κινέζικα.
7) Όποιος δε γνωρίζει πως προφέρεται η λέξη "Xiaomi" στα ελληνικά θα φάει κομμάτι βασιλόπιτας από αυτή που περίσσεψε το 2016.
Όσοι δεν έχουν ακουστικά Mi αλλά οποιασδήποτε άλλης εταιρίας είναι υποχρεωμένοι για 60' λεπτά να ακούνε ασταμάτητα to "Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι" του Δάκη γιατί όντως θα σας βγάλουμε στο μπαλκόνι και θα γίνετε παγοκολώνες από το κρύο.
Εντάξει; Σας έδιωξα όλους ;;; Έμεινα μόνος ;;;
Ζήτωωωω !!!! Κέρδισα το φλουρί στη βασιλόπιτα !!!!MIUI Global 9.5.19.0 -
Στην περσινή συνάντηση ένας φίλος είχε φέρει μαζί του το Xiaomi Air. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιος ήταν αλλά τον παρακαλώ αν το έχει ακόμα και παραβρεθεί σήμερα να το φέρει μαζί του. Υπάρχει άλλο μέλος που ενδιαφέρεται για την αγορά του και θα ήταν βολική μια παρουσίαση από κοντά.
-
Μέσα και εγώ
-
Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
1) Κατά την είσοδο σας στην αίθουσα θα υπάρχει face control και είστε υποχρεωμένοι να έχετε στο κινητό σας την εφαρμογή XiaomiGR συνδεδεμένη στο προφίλ σας για να ξέρουμε ποιος είναι ποιος. Θα βάζετε το δάχτυλο στον αναγνώστη της συσκευής ώστε να γίνει επαλήθευση του προφίλ σας. Όσοι δεν έχουν δαχτυλικό αναγνώστη στη συσκευή τους θα τους κόβουμε το δάχτυλο ώστε να σκαναριστεί και να μπει στη βάση δεδομένων.
2) Θα γίνεται σωματικός έλεγχος και όσοι βρεθούν με συσκευές TurboX, ΜLS και όλο το υπόλοιπο κακό συναπάντημα θα κάθονται μισή ώρα με τον πρόσωπο στον τοίχο και θα πρέπει να πουν 500 φορές την πρόταση "δεν ξαναγοράζω σκουπίδια"
3) Όσοι βρεθούν να έχουν στην κατοχή τους iPhone & S7 Galaxy δε θα φάνε βασιλόπιτα
4) Όποιος δήλωσε ότι θα έρθει και δεν θα έρθει πολύ καλά θα κάνει.
5) Όποιος έχει κινέζικη ή global rom και θέλει να περάσει ελληνική θα πρέπει να φέρει μαζί του λάπτοπ το οποίο θα έχει μέσα την ελληνική ρομ και όλα τα tools που χρειάζονται για να γίνει η διαδικασία αυτή. Αν κάποιος δεν έχει κάνει αίτημα για να ξεκλειδώσει τον bootloader είναι υποχρεωμένος να φλασάρει τη συσκευή κάποιου ο οποίος το έχει ήδη πράξει για να ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν ξεκλειδώσει ο δικός του. Όσοι έχουν unofficial rom περασμένη στο κινητό τους είναι υποχρεωμένοι να τραγουδήσουν καραόκε το "Γιάννη μου το μαντήλι σου" γιατί η συσκευή τους είναι για κλάματα.
6) Όσοι έχουν κινέζικη stable ή developer rom είναι υποχρεωμένοι να μιλάνε μόνο στα κινέζικα.
7) Όποιος δε γνωρίζει πως προφέρεται η λέξη "Xiaomi" στα ελληνικά θα φάει κομμάτι βασιλόπιτας από αυτή που περίσσεψε το 2016.
Όσοι δεν έχουν ακουστικά Mi αλλά οποιασδήποτε άλλης εταιρίας είναι υποχρεωμένοι για 60' λεπτά να ακούνε ασταμάτητα to "Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι" του Δάκη γιατί όντως θα σας βγάλουμε στο μπαλκόνι και θα γίνετε παγοκολώνες από το κρύο.
Εντάξει; Σας έδιωξα όλους ;;; Έμεινα μόνος ;;;
Ζήτωωωω !!!! Κέρδισα το φλουρί στη βασιλόπιτα !!!!
1. Την εφαρμογή την έχω, έχω και σαρωτή αποτυπωμάτων στην συσκευή μου!
2. Δεν αγοράζω έτσι και αλλιώς σκουπίδια!
3. Νομίζεις.... (Με το S7 μου θα έρθω και μαζί με το Macbook Pro μου, έτσι για σπάσιμο) και δεν ξέρω αν εσύ θα φας βασιλόπιτα!
4. Όλοι θα έρθουν, έστω και τελευταία στιγμή... τα κομμάτια θα είναι κρατημένα!
5. Δεν μας επειρεάζει αυτό! Πάμε παρακάτω...
6. Είναι ήδη γνώστες και έχουμε και μεταφραστες στο μενού!
7. Αυτή φαγώθηκε.... (σίγουρα πράγματα)
Ακουστικά έχω τα premium της samsung και θα σας μάθω πως να ακούτε μουσική, το τσάι το ήπιαμε και μπαλκόνι δεν υπάρχει!
Χιχιχιχιχι, μόνος ούτε στα όνειρα δεν θα 'σαι! Θα σε στοιχιώνουμε καθημερινά!
Χαχαχα θέλεις και φλουρί εεε ?Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (έγραψα με κεφαλαια για να ακουστώ )
-
-
ευχαριστω για το δωράκι ελπίζω την επόμενη φορά να έχω λίγο παραπάνω χρόνο.The Maniac
-
κριμα που δεν καταφερα να ερθω. μια ωρα εψαχνα να παρκαρω αλλα δεν ειχε χωρο ουτε για κουνουπι.
-
ευχαριστώ για το δωράκι , θα το τιμήσω δεόντως ..............................
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ευχαριστώ για το δωράκι , μια χαρά περάσαμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα