- Καλησπέρα. Ανοίγει το app του Ραδιοφώνου αλλά δεν ακούγεται τίποτα σαν να μην άνοιξε. Καμία ιδέα;;ς
Fm radio νεκρό
-
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
- Καλησπέρα. Ανοίγει το app του Ραδιοφώνου αλλά δεν ακούγεται τίποτα σαν να μην άνοιξε. Καμία ιδέα;;ς
Εχεις συνδέσει ακουστικά; Λειτουργούν σαν κεραία.
RN2 Official Global 8.1.2.0 - Καλησπέρα. Ανοίγει το app του Ραδιοφώνου αλλά δεν ακούγεται τίποτα σαν να μην άνοιξε. Καμία ιδέα;;ς
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Ο/H aggelosd έγραψε:
RN2 Official Global 8.1.2.0
-
Ο/H aggelosd έγραψε:
πιστεύω πως με δουλεύεις ρωτώντας μου αυτό... Δεν είμαι βόδι.
Ούτε ο κόσμος εδώ μέσα είναι βόδια για να τους μιλάς όπως μίλησες φίλε μου...και ναι...υπάρχουν πολλοί που ΔΕΝ γνωρίζουν ότι τα ακουστικά είναι κεραία για το ραδιόφωνο.
Καλημέρα και καλή τύχη με την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά σου. -
τα ακουστικά είναι κεραίες στα κινητά τα τελευταία είκοσι χρόνια ήταν περιττή η ερώτηση. Ήμουν σαφης, δούλευε το ράδιο, σταμάτησε να δουλεύει το ράδιο. Άρα είχα τα ακουστικά και άκουγα. Τέλος πάντων όποιος θέλει βοηθάει αν ξέρει.
-
Μιλάς με το κατάστημα που το αγόρασες για τεχνική υποστήριξη...ήταν περιττή η ερώτησή σου εδώ μέσα αφού γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν αγοράζεις κάτι, υποστήριξη έχεις και ζητάς από εκεί που το αγόρασες και αυτό ισχύει τουλάχιστον τα τελευταία 100 χρόνια...
-
Φίλε μου το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Ξεκίνησα με το πιο εύκολο και με πληροφόρησες ότι είναι γνωστό εδώ κσι 20 χρόνια και το ήξερες. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά μπορεί να τις ξέρεις και αυτές οπότε προσδιόρισε που σταματάει η γνώση σου χρονικά.
RN2 Official Global 8.1.2.0 -
γίνεται conflict με τον ήχο των κλήσεων στα ακουστικά. Όταν είναι κολλημένο έκανα μια κλήση και ξεκόλλησε. Αλλά γιατί αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Φίλε μου το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Ξεκίνησα με το πιο εύκολο και με πληροφόρησες ότι είναι γνωστό εδώ κσι 20 χρόνια και το ήξερες. Υπάρχουν και άλλες λύσεις αλλά μπορεί να τις ξέρεις και αυτές οπότε προσδιόρισε που σταματάει η γνώση σου χρονικά.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Επιστροφή στην κανονικότητα και την ηρεμία παρακαλώ.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
όπως ήρθε από you.gr δεν έκανα τίποτα root flash κτλ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα