Σοβαρό πρόβλημα με Redmi Note 4! Κόλλησε το logo και δεν ανοίγει με τίποτα! SOS!!
-
-
Κολλάει στο mi logo + android και 3 τελίτσες να πηγαινοέρχονται ?
-
Δεν έχω κάνει καν mi Account. Κολλάει στο Logo της Xiaomi χωρίς τελίτσες. Έχω στείλει 2 e-mails στο vickmall χωρίς απάντηση. Μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα πάνω στη μεγάλη τους γιορτή που διαρκεί 2 βδομάδες και τελειώνει αύριο. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω 11 μέρες χωρίς κινητό! Τι άλλο μπορώ να κάνω;
-
Ο/H g9efthymios έγραψε:
Δεν έχω κάνει καν mi Account. Κολλάει στο Logo της Xiaomi χωρίς τελίτσες. Έχω στείλει 2 e-mails στο vickmall χωρίς απάντηση. Μετά συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο γκαντέμης που έπεσα πάνω στη μεγάλη τους γιορτή που διαρκεί 2 βδομάδες και τελειώνει αύριο. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω 11 μέρες χωρίς κινητό! Τι άλλο μπορώ να κάνω;
Προσοχή, η διαδικασία έχει ρίσκο. Μπορεί να σου δουλέψει πλήρως το κινητό, μπορεί να είναι στα ίδια ή και χειρότερα (τώρα βέβαια πόσο χειρότερα από τη στιγμή που δεν ανοίγει με τίποτα, εσύ θα το αξιολογήσεις). Αν δεν δουλέψει δεν βρίσκω κάτι άλλο να προτείνω πέρα από επιστροφή στο κατάστημα (δυστυχώς). -
Σε Redmi Note 4 που μου έφεραν με μόνιμο κόλλημα στο mi + android 3 τελίτσες, με ότι ρομ και εάν περνάγαμε, με όποιον τρόπο...λύθηκε τελικά επιλέγοντας στο sp flash tool: firmware upgrade με την τελευταία china developer.
-
Πολύ καλή και αυτή η ιδέα, Ανέστη.
-
-
Δοκίμασα και με την Latest China Developer. Δοκίμασα και με τις 3 επιλογές (Download Only, Firmwae Update και Format +Download). Τις ίδiες 3 επιλογές δοκίμασα ξανά με την Global Sτable. Σε όλες μου έβγαλε το error που βλέπετε στη φωτό, παρόλο που το κινητό αναγνωρίστηκε κανονικά και μπάρα γέμισα κανονικά. Επίσης δοκίμασα και μόνο το Preloader χωρίς αποτέλεσμα. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Εδώ και 2 βδομάδες είμαι χωρίς κινητό, απλά περνώ με ένα πανάρχαιο Nokia που είχεα
-
Βάλε ένα team viewer και στείλε μου σε pm id & pass
-
Έχεις αντικαταστήσει το αρχείο cust.img μέσα στην fastboot ROM με αυτό που προτείνουν οι περισσότερο οδηγοί για το sp flash. Δες εδώ σε παρακαλώ.
Πρόσεξε το σημείο που λέει:
"Πρέπει επίσης να κατεβάσουμε το τροποποιημένο cust.img
cust_global.zip (3.55 MB)
Και να αντικαταστήσουμε το original cust.img μέσα στον φάκελο images που έχουμε την Official fasboot ROM." -
Κι όμως το ξέχασα με την China Developer γι αυτό είχα το error. Ξαναδοκίμασα αντικαθιστώντας το cust και όλα έγιναν κανονικά, γέμισε η κίτρινη μπάρα μέχρι το 100%. Δοκίμασα να το ανοίξω αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ανοίγει με τίποτα.
-
Κολλάει στο Mi logo δηλαδή ? Το Android με τις 3 τελίτσες δεν εμφανίζονται ποτέ ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0