Αυτο ειναι το προβλημα... ενω το Gravity Box δωρεαν και με περισσοτερη λειτουργικοτητα...
Xposed Modding [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- Tool
-
-
-
Ο/H ChristosS έγραψε:
Αυτο ειναι το προβλημα... ενω το Gravity Box δωρεαν και με περισσοτερη λειτουργικοτητα...
Κατα τ'άλλα το xposed δουλεύει άψογα-η έκδοση που έβαλες και εσύ.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Τωρα κατεβασα και μπηκα στην εφαρμογη! Οντως δουλευουν αυτα που ηθελα
Ευχαριστω πολυ.
Διορθωση : ΓΙα καποιο λογο μετα το πρωτο reboot η συσκευη αρχισε να τρεμοπαιζει εικονες αφου ανεβασα τον ηχο των media πανω απο τα 15 steps (το ειχα θεσει 30) μετα απο απεγκατασταση αφου επιτελους ξεκολλησε και σταματησε να κανει περιεργα εκανα reboot και ολα καλα -
Ο/H geotzia έγραψε:
Ο/H ChristosS έγραψε:
Κατα τ'άλλα το xposed δουλεύει άψογα-η έκδοση που έβαλες και εσύ.
ή όχι. Απαιτείται το xposed?? Αν το εχω πρεπει να το βγαλω??
Ευχαριστω!! -
Τo xmiui ειναι module που δουλευει μαζι με το xposed framework. Απο εκει και περα δεν ξερω αν δουλευει μονο του γιατι το ειχα κανει εγω προσωπικα εγκατασταση μετα το φλασαρισμα του xposed.
-
Ο/H ChristosS έγραψε:
Τo xmiui ειναι module που δουλευει μαζι με το xposed framework. Απο εκει και περα δεν ξερω αν δουλευει μονο του γιατι το ειχα κανει εγω προσωπικα εγκατασταση μετα το φλασαρισμα του xposed.
Δλδ απλά εγκαθιστώ το apk; και μετά το βλέπω και από το xposed;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα
Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε τον χώρο αποθήκευσης των media του viber να είναι στην SD; μέσα από την εφαρμογή δεν γίνεται. Υπάρχει κάτι σε xposed ή κάτι άλλο;
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Το κατάλαβα αυτό. Απλά μέσα από το xposed το αναζητώ και δεν το βρίσκω. Άρα πρέπει να εγκαταστήσω το apk.;
Ναι τοτε αφου κανεις φλασαρισμα του ζιπ που ουστιαστικα κανεις εγκατασταση του framework πρεπει να υπαρχει εγκατεστημενη η εφαρμογη για να κατεβασεις να μπορεις να ενεργοποιεις / απενεργοποιεις και να ελεγχεις γενικα τα modules.
Αρα η σειρα ειναι
1)xposed.apk
2)xposed framework
3)modules -
Οκ. Απλά με αυτό το xmiui είδα ότι δεν υπάρχει στα xposed modules, αλλά μόνο σε apk. Έτσι δουλεύει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0