όλα apk είναιΟ/H emmstra έγραψε:
Οκ. Απλά με αυτό το xmiui είδα ότι δεν υπάρχει στα xposed modules, αλλά μόνο σε apk. Έτσι δουλεύει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόλα apk είναιΟ/H emmstra έγραψε:
Οκ. Απλά με αυτό το xmiui είδα ότι δεν υπάρχει στα xposed modules, αλλά μόνο σε apk. Έτσι δουλεύει;
Μεταφέρθηκε εδώ για να το δουν τα παιδιά που ασχολούνται με xposedΟ/H emmstra έγραψε:
Καλημέρα
Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε τον χώρο αποθήκευσης των media του viber να είναι στην SD; μέσα από την εφαρμογή δεν γίνεται. Υπάρχει κάτι σε xposed ή κάτι άλλο;
αυτό έχει να ενημερωθεί 2 χρόνια , σίγουρα το χρειάζεσαι ; δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου από την miui (έχει διαχειριστή δικαιωμάτων)Ο/H emmstra έγραψε:
Παιδιά έβαλα το xposed xprivacy. Υπάρχει κάτι αναλυτικό να καταλάβω τι κάνει η κάθε επιλογή ή προτεινόμενες ρυθμίσεις για δημοφιλείς εφαρμογές; επίσης γιατί δεν εμφανίζονται οι ενσωματωμένες εφαρμογές της xiaomi;
Ευχαριστώ.
Sent from mTalk
εγω εχω βαλει miui 8 tweaks v1.16 το pro πιστευω ομως πως δεν επιτρεπεται να πω που το βρηκα στειλε π.μ να στο δωσω αν θες.αυτο εχει παρα πολυ customazasionΟ/H ChristosS έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Πριν 3 μερες μου ηρθε το Redmi Pro και απο τοτε ακολουθησα ολους τους οδηγους και εγκατεστησα με βοηθεια μελων το MIui 8.2 XTRV Beta.
Επειτα περασα το Xposed Framework για MIui και τα βασικα modules που χρησιμοποιω συχνα
Secure Settings
Youtube AdAway
Youtube Background Playback
Youtube Swipe To Seek
Marshmallow Sd FIx (για το Titanium Backup)
Αλλα επειδη το Miui Rom δεν με καλυπτει σε customization επιλογες (γιαυτο περασα και το nova launcher) θα ηθελα αν ξερατε καποιο module για το xposed το οποιο να ειναι δωρεαν και σαν το Gravity Box το οποιο δεν λειτουργει με MIUI ROMS
Ευχαριστω.