Μόλις το είδα. Βασικά για τα 2 ευρώ διαφορά δεν με πειράζει. Θα το ήθελα βέβαια στο ασημή χρώμα. Δες το και αλλιώς, Εγώ πηρα το 4/32. Εκεί έχει το 3/64.
(μου είναι ποιο σημαντικό η παραπάνω Ram)
Μόλις το είδα. Βασικά για τα 2 ευρώ διαφορά δεν με πειράζει. Θα το ήθελα βέβαια στο ασημή χρώμα. Δες το και αλλιώς, Εγώ πηρα το 4/32. Εκεί έχει το 3/64.
Οταν ηταν να το παρω μπορουσα να παρω το 4/32 αλλα για καποιο λογο προτιμησα το 64 αρι...
Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να αγοράσω για πρώτη φορά Xiaomi κινητό, συγκεκριμένα Mi5s, και απ' το ψάξιμο που έκανα βρήκα το παρακάτω Site:
Xiaomi mi 5s Dual Sim 64GB 4G LTE SIM FREE/ UNLOCKED - White Silver
Το συγκεκριμένο Site υποτίθεται ότι στέλνει από Ευρώπη, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι η τιμή του κινητού έχει πολύ μικρή διαφορά με την τιμή που έχουν κινέζικα καταστήματα όπως Gearbest, Geekbuying κλπ (<20 ευρώ)
Οπότε αναρωτιέμαι αν πέτυχα πολύ συμφέρουσα προσφορά ή θα κλαίω τα λεφτά μου
Ξέρει κανείς το συγκεκριμένο κατάστημα ή ακόμα καλύτερα έχει κανείς εμπειρία; Φοβάμαι πχ μην στέλνουν τίποτα ελαττωματικά/β' διαλογής τηλέφωνα και γι' αυτό είναι τόσο φτηνά
στο μόνο Ευρωπαϊκό site που έχω βρει κινητό , φθηνότερα από την Κίνα, είναι το eglobalcentral...αν είναι αυτό το site που εννοείς, εγώ, καθώς κ κάποιοι άλλοι, ψώνισα μια χαρά...
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
στο μόνο Ευρωπαϊκό site που έχω βρει κινητό , φθηνότερα από την Κίνα, είναι το eglobalcentral...αν είναι αυτό το site που εννοείς, εγώ, καθώς κ κάποιοι άλλοι, ψώνισα μια χαρά...
Ναι αυτό εννοώ! Είχα βάλει link και μετά είδα ότι αφαιρείται. Ευχαριστώ φίλε demakhs
=============== Μαρ 21st 2017, 12:56am ===============
Εν τω μεταξεί έχει και το Mi5s Plus σε πολύ καλή τιμή, μόνο 5 ευρώ διαφορά και μ' έχει βάλει σε σκέψεις
Μόλις είδα κι εγώ την τιμή για το Mi5s Plus. Πολύ καλή. Εγώ το πήρα το Mi5s 4\32 από Ελλάδα πριν από 3 εβδομάδες μόλις 25 ευρώ ακριβότερο από το site αυτό, στο supermobile.gr . Δυστυχώς δεν το έχει άλλο. Έχει μόνο το Mi5. Αλλά άμα ενδιαφέρεσαι να το πάρεις από Ελλάδα, μπορείς να τους πάρεις ένα τηλ να τους ρωτήσεις άμα το φέρουν πάλι για την ίδια τιμή στα 319 ευρώ. (ή και λιγότερο )