Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τα νέα που έρχονται σήμερα από το Weibo, όπως θα δείτε, αφού σύμφωνα με leaks του γνωστού @KJuma,
το Xiaomi Redmi Pro 2 έκανε την εμφάνισή του στην Κίνα σε ένα διαφημιστικό poster.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούKαλά μην τρελένεσαι...ακόμα στις "φήμες" είμαστε. Κάτσε να ανακοινωθεί, να βγεί στην αγορά, να εμφανιστεί στα online κινεζομάγαζα (να υπάρξει αλήθινο απόθεμα), να το πετύχεις στην έκδοση που θέλεις, στο χρώμα που θέλεις, στην τιμή που θέλεις.. καλό Σεπτέμβριο δηλαδή. Μόλις σου έρθει αυτό που παρείγγειλες και το ανοίξεις, πάμε στοίχημα ότι δεν θα σε ενδιαφερει και πολύ να το αλλάξεις σύντομα..Ο/H geox36 έγραψε:
μέχρι να μου έρθει το 1 βγήκε το 2 !!! τι να πω !!!ελπίζω να μην βγει το 3 και μετα μου ερθει !!!λόγο μπαταριας θα το έπαιρνα αν δεν είχα παραγγείλει το 1 .
Το πίο ακριβό Redmi Pro 2 θα κάνει όσο περίπου το πιο φτηνό Mi6, στην αρχή τουλάχιστον. Αυτό είναι λίγο κάτω από τα 300$.. Εγώ θα αποφασίσω τέτοια εποχή του χρόνου, πάντα αγοράζω κινητά τουλάχιστον 6 μήνες από την κυκλοφορία τους. Και είναι πιο φτηνά και έχουν ήδη εμφανιστεί (και ίσως λυθεί) όλα τα τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην συσκευή.Ο/H Jinthegod έγραψε: