Καλό θα ήταν να γράφατε επίσημο γράμμα και να το στέλνατε με το ταχυδρομείο στην εταιρία. Ένα επίσημο δηλαδή γράμμα παραπόνων που θα το υπογράφατε όλοι μαζί. Μια ιδέα δίνω. Λέγοντας υπογράφατε εννοώ να βάζατε το όνομα σας επάνω. Προς ενημέρωση σας Xiaomi China: Beijing Xiaomi Technology Co., Ltd., Qinghe, Haidian District, 100085 Beijing, China.
Ήχος εν λειτουργία κάμερας σε Redmi pro
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
- RedMi PRO
-
-
Γιατί το email δεν είναι γράμμα;; Άμα περνούν τούς πελάτες τούς στα σοβαρά θα κάνουν τα απαραίτητα αλλιώς κλαφτα χαράλαμπε!!
-
ωραια... Ας φτιάξουμε ένα μέιλ με υπογραφές... Και το στέλνουμε..
-
Καλημέρα
και εγω το ίδιο πρόβλημα. Ακούω παράσιτα όταν ενεργοποιείται η πίσω κάμερα. -
Κάντε επιτέλους αυτό το μαζίκό μήνυμα παραπόνων μήπως και εισακουστείτε. Βρείτε και ξένους από το επίσημο forum να καταθέσετε όλοι μαζί παράπονα.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Κάντε επιτέλους αυτό το μαζίκό μήνυμα παραπόνων μήπως και εισακουστείτε. Βρείτε και ξένους από το επίσημο forum να καταθέσετε όλοι μαζί παράπονα.
-
Βάλτε κάποιον από τους ξένους με το ίδιο πρόβλημα το γράψει και να συμπεριλάβει και εσάς.
-
Το διαβασα εδω και επειδη το προσεξα ειδα οτι το κανει και σε μενα ver. 3/64 τι κανουμε περιμενουμε να μας δωσει λυση η xiaomi?
-
Παιδιά ποιος θα αναλάβει να φτιάξει ένα κείμενο;;
-
Καλημέρα σε όλους! Νέο μέλος στην παρέα.. Κάτοχος Redmi Pro 32Gb κ ξαφνικά παρατήρησα κ εγώ βλέποντας ένα βίντεο που τράβηξα να εμφανίζει έντονο ήχο-παράσιτα! Το παράδοξο είναι ότι μετά από μέρες άλλο βίντεο δεν είχε πρόβλημα κ να πάλι που εμφανίστηκε! Βουητό πίσω από τις 2 κάμερες! Για όσους λένε μην τρελαίνεστε κτλ μάλλον δεν κατάλαβαν ότι στην αναπαραγωγή βίντεο το πρόβλημα είναι τεράστιο! Ουσιαστικά αχρηστεύεται.. Ελπίζω σε λύση από τα "μεγάλα κεφάλια" της παρέας τους οποίους κ ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα! Καλή συνέχεια!
-
Βρεθηκε καμια λυση για τον ενοχλητικο θορυβο??τι κανουμε?
-
Προσωπικά δεν είχα αρκετό χρόνο να το κοιτάξω, αλλά έχω την υποψία οτι πρέπει να είναι κάποιες τιμές στην nvram
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες