Αμα δεν μπορεσεις ουτε εσυ να το το βρεις που φτιαχνεις της rom τι κατσαμε τι βαρκαΟ/H gkalen έγραψε:
Έχω ένα RedmiPro στο σπίτι αυτή τη στιγμή με αυτό το πρόβλημα του ήχου που βγαίνει από το ακουστικό όταν ανοίγεις την κάμερα.
Το τηλ.. μου το φέρανε με official china V8.1.2.0 και το έκανε και στην official.
Του έβαλα κάποιες δικές μας ρομ αλλά το πρόβλημα παραμένει ..
Άντε βρείτε τώρα αν είναι από ρομ ή πρόβλημα συσκευής.
Τελικά βλέπω το κάνει σε πολλούς ...
Ήχος εν λειτουργία κάμερας σε Redmi pro
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
- RedMi PRO
-
-
-
Ο/H stamatisv έγραψε:
=============== Φεβ 4th 2017, 7:13pm ===============
τελικα ο ηχος ακουγεται οχι απο το ηχειο αλλα πισω απο της καμερες -
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά...
Οπότε δεν ξέρω την περίπτωση. Κάποιος γράφει εκεί οτι η κάμερα μάλλον δεν έχει πολύ χώρο και ακουμπάει στο τζαμάκι αν κατάλαβα καλά.
Αν είναι έτσι, μπορεί να είναι τυχαίο ανάλογά το βίδωμα κλπ.
Αλλά δεν νομίζω να δικαιολογούσε τον ήχο απο το ηχείο κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και διαφορετικά θέματα... -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προσωπικά...
Οπότε δεν ξέρω την περίπτωση. Κάποιος γράφει εκεί οτι η κάμερα μάλλον δεν έχει πολύ χώρο και ακουμπάει στο τζαμάκι αν κατάλαβα καλά.
Αν είναι έτσι, μπορεί να είναι τυχαίο ανάλογά το βίδωμα κλπ.
Αλλά δεν νομίζω να δικαιολογούσε τον ήχο απο το ηχείο κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και διαφορετικά θέματα...
-
οποτε ρε παιδιά πρέπει να ανοιχτεί το κινητό για να φτιάχτει αυτό;
-
Λέω δεν μπορεί. Όλοι έχουν πρόβλημα. εγώ είμαι ο τυχερός;
Μετά από δοκιμές και το δικό μου κάνει θόρυβο στον χώρο των καμερών.
Πρέπει να βάλεις το αυτί σου επάνω στις κάμερες για να το ακούσεις.
Το οποίο όταν τραβάς βίντεο περνάει μέσα ο ήχος σαν παράσιτα.
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε. -
Ο/H thanasisk έγραψε:
Λέω δεν μπορεί. Όλοι έχουν πρόβλημα. εγώ είμαι ο τυχερός;
Μετά από δοκιμές και το δικό μου κάνει θόρυβο στον χώρο των καμερών.
Πρέπει να βάλεις το αυτί σου επάνω στις κάμερες για να το ακούσεις.
Το οποίο όταν τραβάς βίντεο περνάει μέσα ο ήχος σαν παράσιτα.
Άντε να δούμε τι θα κάνουμε.
-
Ντάξει παιδιά μην τρελενόμαστε:P πήγα και εγώ σε χώρο με απόλυτη ησυχία και κόλλησα το αυτί μου απο πίσω, ακούω και εγώ ενα μικρό θόρυβο που ίσως είναι φυσιολογικός
λογό της προσπάθειας να κάνει focus. Απλά απο ότι καταλαβαίνω σε άλλους ακούγεται περισσότερο για κάποιο λόγο και σε άλλους λιγότερο. -
Ο/H stamatisv έγραψε:
Ντάξει παιδιά μην τρελενόμαστε:P πήγα και εγώ σε χώρο με απόλυτη ησυχία και κόλλησα το αυτί μου απο πίσω, ακούω και εγώ ενα μικρό θόρυβο που ίσως είναι φυσιολογικός
λογό της προσπάθειας να κάνει focus. Απλά απο ότι καταλαβαίνω σε άλλους ακούγεται περισσότερο για κάποιο λόγο και σε άλλους λιγότερο.
Θα ακους μέσα παράσιτα -
δεν ακούω κάτι που να μην μου φαίνεται φυσιολογικό, παρατηρώ γενικά οτι έχει ευαίσθητο mic. Και δεν είναι μόνο στο pro αυτό, πχ
Clicking/rattling sound around back camera on Redmi Note 3 Pro - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
sound of click click near camera while shaking - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Official Forum
=============== Φεβ 4th 2017, 10:59pm ===============
Κάνοντας μερικές δοκιμές ακόμα, όντως ο συγκεκριμένος ήχος ακούγεται αν κολλήσω το αυτί μου πάνω στην κάμερα και την στιγμή που κάνει focus.
Πήγα στο video mode και δεν ακούγεται καθόλου παρά μόνο όταν κάνω tap στην οθόνη που κάνει focus.
Εκεί στο video mode αν πατήσει κανείς πάνω
modes -> settings (γρανάζι πάνω δεξιά) έχει ένα focus mode,
αν είναι caf = continuous auto focus (όπως στο camera mode). Εγώ το άφησα tap να μην κάνει auto focus συνέχεια. -
Επιβεβαιώνω κι εγώ. Αν δεν το είχατε επισημάνει ίσως να μην το καταλάβαινα.
7. 1.19 σε 4/128gb.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες