xiaomi redmi pro 64
-
-
Σωστά είναι η unofficial,
μπορείς να διαβάσεις και τα υπόλοιπα thread στο forum του redmi pro πχ εδώ είναι οι οδηγοί
HowTo/Οδηγοί
εδώ είναι αντίστοιχη περίπτωση
Xiaomi redmi pro fake global rom [SOLVED]
βλέπω οτι έβαλες και εδώ
xiaomi redmi pro 64
προσπάθησε να μην βάζεις το ίδιο topic σε πολλές μεριές γιατί μπερδεύει αυτούς που απαντάνε (και εσένα) -
επειδη δεν τα παω καθολου καλα με αυτα τα πραγματα θα σου πω τι μου εχουν πει να κανω πρωτα στην φαση που βρισκομαι τωρα Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και μετα απο αυτο --> αυτο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. [SOLVED] εγω για να καταλαβεις αυτα που ρωταω τα ρωταω για να τα πω σε αυτον που θα μου επειχιρησει να μου φτιαξει το τηλ.. τι λες ειναι σωστα αυτα τα δυο που μου εχουν πει??
-
1) Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] (αίτηση για ξεκλείδωμα μόνο)
2) Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (flash official rom)
3) Ξεκλείδωμα του Bootloader. (ξεκλειδώμα μόλις παραλάβουμε το approval απο xiaomi)
4) Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (flash ελληνικής rom)
Θα χρειαστεί κατά πασα πιθανότητα η adb sideload μέθοδος που αναφέρεται στο 3.
υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος αλλά να μην τα μπερδεύουμε τα παραπάνω λογικά αρκούν
Edit: Στα έβαλα λίγο καλύτερα:) -
εσυ εχεις τετοιο κιν. και το εχεις κανει ετσι με αυτον τον τροπο?
-
Ναι κι εγώ μόλις σήμερα. Μην αγχώνεσαι εδώ είμαστε. Το sideload θα χρειαστεί σίγουρα @stamatisv
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι. όπως σου έγραψα υπάρχει και άλλος τρόπος για flash την official rom με χρήση Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool? αντι για το
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) .
Το Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά. [SOLVED] προϋποθέτει οτι έχεις ξεκλειδώσει bootloader και θεωρεί οτι είσαι με official rom.
Τέλος κάποιοι χρήστες αναφέρουν οτι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την συγκεκριμένη έκδοση χωρίς flash την official rom.
Σε κάθε περίπτωση και για να μην μπερδευόμαστε, εγώ προτείνω αυτά που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα και αν κολλήσετε κάπου εδώ είμαστε. -
-
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια! φιλε σταματη εγω οταν το παω να το φτιαξει ο φιλος θα του δειξω την κατασταση που μου (εφτιαξες λιγο καλυτερα που λες) να την κανει με αυτον τον τροπο! αυτο ολο αμα παει σωστα ετσι οπως τα λεει σε μια μερα η σε καπιες ωρες φτιαχνεται?
-
Απλα να γνωρίζεις οτι για να πάτε στο βήμα 3 πρέπει να έχετε πάρει την έγκριση απο την αίτηση στο 1). Συνήθως αυτό κάνει 2-4 μέρες πλέον. Το αργότερο μέχρι 10.
Οπότε κάντε άμεσα το 1ο βήμα γιατί χωρίς αυτό δεν μπορείτε να τελειώσετε την διαδικασία. -
δηλαδη απο το βημα 1 παω στο 3και μετα 4 η μια μεθοδος που πρεπει να περιμενω λιγες μερες,η αλλη μεθοδος ειναι απο το 2 βημα στο 3 και στο 4 και χωρις να περιμενω καποιες μερες καταλαβα σωστα??
-
Όχι ακριβώς.. Και τα 4 βήματα θα τα κάνετε. Κατά το 1ο βήμα κάνετε μια αίτηση στην xiaomi για να ξεκλειδώσετε το bootloader του κινητού. Αυτή η αίτηση κάνει μερικές μέρες να διεκπαιρεωθεί.
Το 2ο βήμα δεν χρειάζεται ξεκλειδωμένο bootloader οπότε μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, όμως στο 3ο βήμα θα *πρέπει* να έχει απαντήσει η xiaomi στην αίτηση οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα