Τελικά, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με κράτησε όντως στην 8.1.3.0 Stable China...(μου έχει προσθέσει κάτι κινέζικες εφαρμογές αλλά οκ) Το MI cloud δούλεψε μια χαρά και μου κατεβάζει εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα πρίν. Όσο για την ελληνική ROM θα την δοκιμάσω σίγουρα αλλά αργότερα. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια και την κατανόηση σας. Εννοείτε θα μιλάμε εδώ για οποιαδήποτε άλλα θέματα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! Στην κατάσταση που είναι τώρα το τηλέφωνο είναι μεγάλη διαδικασία να πάω σε ελληνική ΡΟΜ με κλειδωμένο Bootloader ? Και σε ποια έκδοση ελληνική ? XTRV_7.1.19 MIUI V8) ?
Μάλλον ομως απο 8130 δεν με αφηνει να περασω την 8120. Στο βίντεο βγαζει στα κινεζικα κατι πρασινα γραμματα ενω εμενα κοκκινα. Κάποιο σφάλμα ? εκανα οτι ακριβως λες αλλα...
Είναι που είναι κινέζικά δεν φαίνονται και στην φώτο..
Στο description του βίντεο έχει ένα link για το mi flash tool βάλτο και αυτό μήπως παίζει τίποτα με drivers και δοκίμασε και σε άλλη usb
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.
Προσπάθησα με το mi flash να περάσω την global stable έκδοση 8.1.2.0 ( αντί της China version 8.1.3.0 ) αλλά οταν πάω να το κάνω flash δεν μου βρισκει το αρχείο : flash-all.bat. Καμία ιδέα?