Στα καλα καθουμενα..αυτο ειναι που μου κανει εντύπωση..Οκ θα το ψαξω όπως λες σε ευχαριστω παρα πολυ για το χρόνο σου !
Δεν κλειδώνει o Bootloader-Δεν λειτουργεί το Wi-Fi
-
-
Συνήθως χάνονται όλα πακέτο..μετά απο κάποιο flash για παράδειγμα format all απο το sp flash tool.
Αν και έγραψες οτι το έκανες,
βάλε μια καθαρή εγκατάσταση fastboot rom για αρχή -
Οκ θα περασω official stable με sp flash tool και μετα συνεχιζω για το wifi.
-
-
-
Ελπίζω να βγεί άκρη με αυτό γιατί δεν μου αρέσει το "στα καλά καθούμενα" + το οτι χάθηκαν επιλεκτiκά τα wlan/bt mac και τα ΙΜΕΙ παρέμειναν.
GL!
=============== Φεβ 4th 2017, 2:00pm ===============
@magoulino έγινε τίποτα ή είναι hardware θέμα τελικά; -
Λοιπον ολοκληρωσα με πολυ κοπο τη διαδικασία εγραψε pass στο sn tool αλλα παλι δεν εχει mac address... Δεν υπαρχει..Με εχει τρελανει..Λες να ειναι θεμα hardware δηλαδή?
-
Πιστεύω πως ναι... Συνήθως τα imei/wlan/bt χάνονται μαζί μετά απο κάποιο flash (πχ με spflash tool , format all ), ενώ έσενα τα ΙΜΕΙ δεν χάθηκαν.
Επίσης συνέβη τυχαία απο ότι κατάλαβα χωρίς να έχει προηγηθεί flash.
Δοκίμασες flash official fastboot, δοκίμασες να βάλεις mac στην nvram και πάλι τίποτα.
To screenshot στην προηγούμενη σελίδα επίσης που προσπαθεί να ξεκινήσει το device..
@geoanto555 τι λές; κανείς άλλος; -
-
-
-
Δοκιμασα και με αλλη mac..τιποτα..σωστα καταλαβες για την nvram κολλαει οπως φαίνεται στη φωτο στη προηγουμενη σελιδα... Flashara τη ρομ που μου ειπες αλλα τίποτα..θα συνεχισω τις προσπάθειες και βλεπουμε σας ευχαριστώ παρα πολυ για την υποστήριξη..Θα ενημερώσω οπως και να εχει!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες