Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος Xiaomi 5 gemini εδώ κι ένα μήνα. Ψάχνοντας σχετικά με τα Xiaomi μπήκα εδώ μέσα. Πραγματικά τα όσα γράφονται και λέγονται εδώ μέσα είναι εξαιρετικά βοηθητικά είτε για απλούς χρήστες κινητών που θέλουν κάτι παραπάνω από το να μιλούν στο τηλέφωνο είτε για άτομα τα οποία είναι gadgetάκηδες.
Διαβάζοντας λοιπόν τις αναρτήσεις και τις προτροπές των διαχειριστών και των άλλων μελών, ζήτησα την άδεια από την εταιρεία με email να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Αυτό το έκανα σήμερα το πρωί. Προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση MIUI τα βρήκα λίγο σκούρα.
Αναζητώντας εδώ μέσα βοήθεια μου σύστησε ο @takisfrag τον @derveni *.
Μίλησα μαζί του εδώ μέσα και αφού τα σπίτια μας είναι κοντά ήρθε σπίτι. Ήρθε με το laptop του και τους drivers και μέσα σε 15 λεπτά εγκατέστησε την Global8.1 Stable (8.1.4.0 (MAAMIDI).
Τώρα περιμένω να εγκαταστήσει αυτόματα τις ενημερώσεις το τηλέφωνο.
Το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ. Είναι άλλο τηλέφωνο πλέον.
Βοήθησε πολύ το γεγονός ότι το τηλέφωνο το είχα ξεκλειδώσει με την άδεια της εταιρείας.
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @derveni * για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια. Ο τύπος δεν παίζεται.
Μπράβο στην ομάδα σας (μας).
Διαβάζοντας λοιπόν τις αναρτήσεις και τις προτροπές των διαχειριστών και των άλλων μελών, ζήτησα την άδεια από την εταιρεία με email να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο. Αυτό το έκανα σήμερα το πρωί. Προσπαθώντας να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση MIUI τα βρήκα λίγο σκούρα.
Αναζητώντας εδώ μέσα βοήθεια μου σύστησε ο @takisfrag τον @derveni *.
Μίλησα μαζί του εδώ μέσα και αφού τα σπίτια μας είναι κοντά ήρθε σπίτι. Ήρθε με το laptop του και τους drivers και μέσα σε 15 λεπτά εγκατέστησε την Global8.1 Stable (8.1.4.0 (MAAMIDI).
Τώρα περιμένω να εγκαταστήσει αυτόματα τις ενημερώσεις το τηλέφωνο.
Το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ. Είναι άλλο τηλέφωνο πλέον.
Βοήθησε πολύ το γεγονός ότι το τηλέφωνο το είχα ξεκλειδώσει με την άδεια της εταιρείας.
Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @derveni * για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια. Ο τύπος δεν παίζεται.
Μπράβο στην ομάδα σας (μας).